OPR-Yritysrahoitus Oy – Yritysluotto

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

OPR-Yritysrahoitus Oy
Hilkka Siltala

Yritysrahoitus työskentelee OPR – Yritysrahoitus Oy, joka on tytäryhtiö tai suomalainen OPR-Vakuus Oy. Ne tarjoavat yksityissijoittajille vaihtoehto yhtiön b-sarjan osakkeet. He työskentelevät vuodesta 2005 ja palvelee miljoonia ihmisiä eri Euroopan maissa.

Yhtiön Yritysluotto luotot
Olivia Lipponen

Yritysluotto on Internetissä toimiva lainapalvelu, joka keskittyy tarjoamaan lainaa yrityksille erilaisissa taloudellisesti vaativissa tilanteissa, jotka vaativat suuria summia rahaa lyhyellä varoitusajalla. Yritysluotto on OPR-Yritysrahoitus Oy:n tarjoama palvelu. OPR-Yritysrahoitus taas on suomalaisen OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö. OPR-Finance Oy tarjoaa useita erilaisia palveluita; sen laajaan palveluvalikoimaan kuuluu niin ikään useita kuluttajille suunnattuja lainapalveluita – palvelut eivät ole siis yksinomaan yrityksille suunnattuja, ainoastaan Yritysluotto on vain yrityksille tarkoitettu lainapalvelu. OPR-Finance Oy on hyvämaineinen sekä luotettava kotimainen yritys, joten sen palveluita voi käyttää luottavaisin mielin. Näin ei valitettavasti ole kaikkien lainapalveluiden kohdalla; monet palvelut ovat saaneet valtavasti negatiivista palautetta ja myös kuluttajaviranomainen on puuttunut niiden toimintaan. OPR-Finance Oy:n palvelut kuitenkin ovat läpinäkyviä ja selkeitä eikä yrityksellä ole ollut ongelmia kuluttajaviranomaisen kanssa.

Yritysluotto.fi & OPR-Yritysluotto Oy – Lue tiedot & jaa kokemuksia!
Toivo Anttila

Ferratum Business -palveluun verrattuna Yritysluotto.fi:n selkeänä etuna voi pitää ainakin yrityksen todella selkeää ja avointa hinnoittelua. Siinä missä Ferratum Business päättää lainaehdot aina osittain asiakaskohtaisesti, tarjoaa Yritysluotto.fi kaikille hyväksytyille lainanhakijoille luottoa samoilla koroilla ja kustannuksilla. Yrityksen kotisivuilta olevan laskurin avulla voi myös helposti ja nopeasti nähdä, miten paljon ylimääräistä lainattavan summan päälle pitää maksaa, kun lainan maksaa pois. Vaikka Yritysluotto.fi:n ehdot ovatkin selkeästi ja avoimesti esillä, niin on huomattavaa se, että lainaa saa korkojen ja kulujen näkökulmasta suhteellisesti sitä edullisemmin, mitä isompi nostettu lainasumma on.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*