Osakkeet & osakesijoittaminen

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Osakkeet ja osakesijoittaminen
Lahja Valtonen

Oletetaan, että sinulla on esimerkiksi NOK-valuuttatili käytössäsi, mutta kyseisellä tililläsi ei ole valuuttaa. Jos palvelussa kaupankäyntiin käytettävissä oleva saldosi näyttää 10 000 EUR, voit ostaa esimerkiksi norjalaista Statoilia 50 000 norjan kruunulla ilman, että sinun tarvitsee ensin vaihtaa valuuttaa euroista norjan kruunuiksi. Kun toimeksianto toteutuu, NOK-valuuttatilisi saldo muuttuu -50 000 NOK ja eurotilisi saldo näyttää edelleen 10 000 EUR. Kaupankäyntiin käytettävissä oleva saldo näyttää negatiivisen NOK-valuuttatilin ja positiivisen eurotilin erotuksen euroissa.

Miksi sijoittaa osakkeisiin?
Timo Laakkonen

Voit myös siirtää säilytyksesi toisesta pankista OPhen. Pyydä nykyiseltä osakevälittäjältä osakkeiden hankintahinnat ennen siirtoa ja toimita ne omaan osuuspankkiisi, niin päivitämme ne järjestelmäämme. Säilytyksen siirrossa kaupankäyntiin säilytyksessä olevilla arvopapereilla tulee 5 arkipäivän katko.

Osakesijoittajan palvelut
Jutta Vesa

Osakesijoittamisen kautta sijoittajan on mahdollista kerryttää varallisuuttaan, hajauttaa sijoituksiaan sekä suojautua inflaatiolta. Lisäksi julkisesti listatut osakkeet ovat lähtökohtaisesti likvidejä, eli ne ovat helposti muutettavissa rahaksi. Osakesijoittaminen lisää mielenkiintoa talouden tapahtumien seurantaan ja se on myös kustannustehokasta. Ajan myötä osakesijoittamisesta voi muodostua mielenkiintoinen harrastus.

Osakesijoittaminen
Sirkku Palo

Voit myös siirtää säilytyksesi toisesta pankista OPhen. Pyydä nykyiseltä osakevälittäjältäsi osakkeiden hankintahinnat ennen siirtoa ja toimita ne omaan osuuspankkiisi, niin päivitämme ne järjestelmäämme. Säilytyksen siirrossa kaupankäyntiin säilytyksessä olevilla arvopapereilla tulee 5 arkipäivän katko.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*