Osamaksu on suosittu ja laajasti saatavilla oleva maksutapa.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Maksutavan valinta
Arja Soro

Lisämaksullisen tekstiviestin tai palvelunumeron lisäksi kuluttaja voi hyväksyä maksun nettisivustolla tai sovelluksessa pelkästään klikkaamalla Mobiilimaksu-painiketta. Mobiilimaksua varten myyjällä pitää olla tämä maksutapa maksuvaihtoehdoissaan ja kuluttajalla pitää olla liittymällä varustettu mobiililaite. Usein tällaista maksutapaa käytetään esimerkiksi hyväntekeväisyystoiminnan yhteydessä, tai matka-, pysäköinti- tai pääsylippujen tai muiden samankaltaisten lippujen ostamiseen.

Maksuaikaa ostoksellesi
Aurora Oiva

Synsam-tilin käyttäjänä voit maksaa ostoksesi ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja.
Voit maksaa ostoksesi myös kuudessa,12 tai 24 kuukaudessa ilman korkoa ja kuluja.
Jos haluat maksulle vielä enemmän joustoa, voit käyttää 36 tai 48 kuukauden korollista ja kulullista maksuaikaa.

Maksutavat
Outi Laitinen

Voit maksaa Minimani verkkokaupassa Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express tai Diners Club -luottokorteilla. Valittuasi käytettävän korttipalvelun kuvakkeen, sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen. Luottokortilla maksaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Maksaminen ja laskutus
Nooa Wirtanen

Pankkisidonnaisessa yhteiskunnassa on tarpeen turvata yleinen maksamispalveluiden käyttömahdollisuus tilipohjaisina peruspankkipalveluina. Luottolaitostoiminnasta annetun lain (Laki luottolaitostoiminnasta 15 luvun 6 §) mukaan talletuspankin on tarjottava ETA-valtiossa laillisesti asuville kuluttajille euromääräistä perusmaksutiliä ja siihen liittyviä maksupalveluita. Peruspankkipalveluihin kuuluvat 1.1.2017 lähtien myös verkkopankkitunnukset. Talletuspankki voi kieltäytyä perusmaksutilin avaamisesta ja perusmaksutiliin liittyvien maksupalveluiden tarjoamisesta rahanpesun ja terrorismin torjumisesta annettujen lakien perusteella. Esimerkiksi maksuhäiriömerkintä ei siis saa estää peruspankkipalveluiden saamista. Kuluttajilta peruspankkipalveluista veloitettavien maksujen tulee olla kohtuullisia ja vastattava niistä talletuspankille aiheutuvia todellisia kustannuksia. Luottolaitosten on myös kohtuullisesti mukautettava peruspankkipalveluiden tarjoamistaan toimintarajoitteisille ja ikääntyneille sopiviksi.

Lasku ja osamaksu
Esteri Maijala

Useimmat ihmiset haluavat maksaa laskunsa kuun lopussa. Sen vuoksi laskuillamme on maksuaikaa ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. Se vähentää maksumuistutuksia ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaat voivat myös valita osamaksun haluamakseen ajaksi, jopa 36 kuukaudeksi. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*