Osuuspankki on yksi Suomen suurimmista pankeista.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Suomen Pankki
Arja Soro

Suomen Pankki on Suomen rahaviranomainen ja kansallinen keskuspankki. Samalla se on osa eurojärjestelmää, joka vastaa euroalueen maiden rahapolitiikasta ja muista keskuspankkitehtävistä ja hallinnoi maailman toiseksi suurimman valuutan, euron, käyttöä. Eurojärjestelmän ja Suomen Pankin päätavoite on hintavakaus, joka tarkoittaa kuluttajahintojen erittäin maltillista nousua. Suomen Pankilla on sekä kotimaahan että eurojärjestelmään liittyviä tavoitteita. Rahapolitiikan lisäksi Suomen Pankin keskeisiä tehtäviä ovat rahoitusmarkkinoiden vakaus ja tilastot, pankkitoiminta sekä rahahuolto.

Tervetuloa asioimaan
Heikki Nikkilä

OP Länsi-Suomi (viralliselta nimeltään Länsi-Suomen Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on 6 toimipistettä ja 5 kohtaamispaikkaa neljän kaupungin ja kuuden kunnan alueella sekä verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

OP Keski-Suomi
Sinikka Wirtanen

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan olet oikeutettu OP Ryhmän valtakunnallisiin ja osuuspankin paikallisiin rahanarvoisiin etuihin. Tutustu lisää ja hyödynnä kumppanuusetumme!

Suomen pankit -lista
Iida Kivi

Kokosimme Suomessa toimivat pankit yhteen paikkaan. Lista koostuu suomalaisista pankeista sekä ulkomaisista pankeista, joilla on Suomessa sivukonttori. Suomalaiset pankit ovat Suomen Talletusturvan piirissä ja ulkomaiset pankit taas sen maan talletussuojan piirissä, jossa pankin pääkonttori sijaitsee.

OP täsmäluotto
Henriikka Siltala

Osuuspankin Täsmäluotolla voi myös yhdistää monia pieniä lainoja. Näin kaikki ylimääräiset korot ja kulut eivät kuormita taloutta, kun ne kaikki on koottu yhteen lainaan. Parhaimmillaan lainojen yhdistely voi säästää jopa satoja euroja kuukaudessa, jos velalliselle on kertynyt useampiakin lainoja. Täsmäluoton kustannukset eivät ole kovinkaan suuret. Luoton perustamismaksu on 150 euroa. Sen lisäksi laskutuspalkkiota peritään viiden euron suuruinen summa kuukaudessa. Täsmäluoton korkona käytetään kolmen kuukauden euriboria. Sen päälle lisätään 6,5 prosenttiyksikön suuruinen marginaali. Lainan kokonaiskorko koostuu siis näistä kahdesta korosta. Luottoa maksetaan takaisin joko minimisumman verran tai halutessaan enemmän. Saat luotollesi myös halutessasi yhden maksuvapaan kuukauden vuodessa. Sinun on myös mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä.

Tervetuloa asioimaan
Eeli Kivimäki

OP Kymenlaakso (viralliselta nimeltään Kymenlaakson Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Olemme lähellä asiakasta: pankillamme on kolme toimipistettä Kymenlaakson alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*