Palvelumme käyttö on täysin maksutonta.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Tietoa palvelusta
Aatto Paananen

LeijonaLaina.fi on kuluttajille tarkoitettu palvelu, jossa annetaan puolueetonta tietoa lainapalveluista ja heidän tarjoamista lainatuotteista. Palvelussa voi tutustua kymmeniin lainapalveluihin ja heidän lainatuotteisiinsa. Palvelun käyttäjä voi myös hakea lainaa valitsemaltaan pankilta tai muulta luotonmyöntäjältä. Tämän lisäksi LeijonaLaina.fi tarjoaa kuluttajille täysin maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa hakemansa luoton yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. LeijonaLaina.fi on perustettu vuonna 2009 ja  se on osa kotimaista WebCube Oy:tä, joka on erikoistunut eri tuotteiden ja palveluiden vertailu- ja kilpailutuspalveluihin.

Lainan kilpailutus
Hemminki Järveläinen

Ikäraja on 20 vuotta.Lainaa voi hakea 2000 – 60.000 euroa.Maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 15 vuotta.Tutustu ja vertaa lainapalveluita, tai anna LainaaJokaiselle.fi palvelun kilpailuttaa lainat puolestasi.Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.Tutustu uuteen ja avoimempaan tapaan vertailla lainoja.Pyytäessäsi valmiit lainatarjoukset, saat lainapäätöksen välittömästi.LainaaJokaiselle.fi palvelun käyttäminen on täysin maksutonta.Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään.Saat lainatarjoukset joiden todellinen vuosikorko on alkaen 4,5 %.Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa olemassa olevan lainan uudelleen.Voit myös yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.Esimerkkilaina: Lainaa 10.000 €, maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 233 euroa. Kuukausierään lisätään 5 euron laskutuslisä ja 95 euron avausmaksu. Haetun lainan kokonaiskustannus olisi tällöin 13.958 euroa. Lainan nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Tarjottava lainan todellinen vuosikorko on aina väliltä 4,5 % – 50,5 %.

Tietoa palvelusta
Tiina Kuusela

Suomenlainapalvelut.fi sivustoa päivitetään useita kertoja viikossa, täten pyrimme takaamaan sen että palvelussamme esillä olevat tiedot pitävät paikkansa, ajankohtaisimmat tiedot jokaisesta lainapalvelusta löytyy kuitenkin aina kunkin lainapalvelun omilta verkkosivuilta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*