Pidä huoli luottokortin numeroista ja käytä huoletta luottokorttia.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Luottoraja
Esteri Maijala

Jos kortin luottoraja ylittyy jatkuvasti, kannattaa miettiä, miksi näin on. Jos luottorajat paukkuvat, koska ei yksinkertaisesti kykene maksamaan aiempaa velkaa pois, ei luottorajan nostamista ole syytä edes harkita, vaan kannattaa keskittyä maksamaan jo kerääntynyt velka pois. Jos taas luottorajat paukkuvat, mutta pystyy silti maksamaan luottolaskut kokonaisuudessaan kuukausittain, luottoraja saattaa olla liian pieni kulutukseen nähden ja rajan nostaminen voi olla varteenotettava vaihtoehto.

Luottokortin korko
Toivo Hänninen

Luottokortin marginaalilla tarkoitetaan koron osuutta, jolla pankki tekee voittoa ja pyrkii pienentämään luoton riskiä. Korkojen lisäksi joudutaan yleensä maksamaan tilinhoitomaksua, joka vaihtelee usein 2–5 euron välillä. Tilinhoitomaksua joudutaan maksamaan kuitenkin vain, mikäli luottokortilla maksettua summaa ei lyhennetä kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä.

Kuinka käytän luottokorttia?
Ilona Toivonen

OP-Visan tai OP-Visa Goldin luotolla maksamistasi ostoksista tulee sinulle kerran kuussa eritelty lasku. Sen saatuasi voit päättää, maksatko laskun kerralla pois eli hyödynnät OP-Visan korotonta maksuaikaa, joka on keskimäärin 35 päivää vai hyödynnätkö kortin luottoa ja maksat laskun pienemmissä erissä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*