Pikavipin peruuttaminen

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Näin peruutat lainan – pikavipin peruminen
Saija Pekkarinen

Pikavipin tai yleensäkin ”kuluttajaluottosopimuksen” saa peruttua 14 vuorokauden ajan (lähde). Monilla voi kuitenkin olla epäilys siitä, että tuo peruminen voisi olla käytännössä kovinkin vaikeaa. Tästä syystä halusin kertoa sen, miten itse pystyin helposti perumaan pikavipin / lainan tuon ajan sisällä.

Uudet pikavipit
Veijo Peltola

Uuden pikavippiyrityksen markkinoille tulo ei ole helppoa. Me suomalaiset tykkäämme turvallisuudesta ja luotettavuudesta – erityisesti kun kyse on rahasta. Sen vuoksi me perustimme Pikavipit.fi -sivuston. Kuun uusi pikavippi tulee markkinoille analysoimme yrityksen tarkasti ennen sen lisäämistä sivustolle. Sen jälkeen lainanottajat voivat jättää arvion palvelusta tälle sivustolle. Jos uudella pikavipillä ei ole vielä montaa arviota, ei tätä kannata säikähtää. Se vain tarkoittaa, että palvelu on niin uusi, että yksinkertaisesti kovin moni ei ole ehtinyt vielä käyttää kyseistä lainantarjoajaa. Muista siis jättää arvio tälle sivustolle lainan hakemisen jälkeen, niin autat myös muita, kun he etsivät uusia pikavippejä.

Tilausten tarkasteleminen, muuttaminen ja peruuttaminen
Seem Soininen

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*