Pikavippi ilman luottotietoja – vertaa parhaita lainaa (2019)

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Pikavippi ilman luottotietoja
Unto Turunen

Pikavippejä ei ole mahdollista saada ilman luottotietojen tarkastusta, mutta lainaa voi silti saada useammilta tarjoajilta! Palveluiden joustaessa yhä useammin, nykypäivänä myös luottotiedottomat ovat oikeutettuja pikavippeihin ja joillain yrityksillä luoton saamiseen edellytetään vain kännykkäliittymä. Eli lainkaan mahdoton ajatus pikavippi ilman luottotietoja ei ole! Paras tapa saada pikavippi luottotiedottomille, on saada joku takaajaksi kulutusluotolle tai muulle lainalle. Tässä tapauksessa lainaa haluava pyytää esimerkiksi sukulaisen tai kaverin takamaan lainaansa, jolloin se myönnetään herkemmin, paremmilla mahdollisuuksilla ja suuremmilla summilla. Samalla molemmilla lainan osapuolilla on kevyempi mieli, kun laina tulee maksetuksi, vaikka lainaaja itse ei siihen pystyisikään. Luottotietojen takaisin saaminen on kuitenkin se keino, millä aukeaa taas kaikki ovet joustavaan arkeen ja uusiin lainoihin, joten jotta maksuhäiriömerkinnät poistuvat tulee lainat ja velat maksaa mahdollisimman pian pois.

Pikavippi 100 – 10 000 € lainasummille Vipiltä
Nooa Wirtanen

Voit vertailla lainanmyöntäjiä löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon luottokumppaniksi. Mieti, mikä asia pikalainassa on sinulle tärkeintä. Joillakin lainanmyöntäjillä houkuttimena voi olla koroton pikavippi tai ilmainen pikavippi, eli saat ensimmäisen lainan ilman korkoa ja kuluja. Mutta ennen kuin tartut tähän tarjoukseen, tutki mitä laina tulee maksamaan sinulle pidemmän päälle.

Lainaa ilman luottotietoja
Albert Penttinen

Vanhemmilta tai sukulaisilta voi saada monenkokoista lainaa riippuen heidän säästöistään. Paras juttu heiltä lainatessa yleensä on, että voi saada pitkän maksuajan 0 % korolla. Jos puhutaan suuremmista kuin 4000 eurosta, niin silloin kannattaa heidän kanssa tehdä lainasopimus, ettei verottaja luule sen olevan lahja ja ala periin lahjaveroa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*