Pitkä maksuaika – Lainaa haettaessa asiakas valitsee itselleen sopivimman maksuajan.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Pitkä maksuaika
Mikael Oiva

Universaalia vastausta optimaaliselle maksuajan pituudelle ei voi antaa, sillä lainan ehdot vaihtelevat summittain ja luoton myöntäjittäin. Puhumattakaan siitä, että kaikki lainan hakijat ovat erilaisessa elämänvaiheissa ja heidän maksukykynsä eivät ole identtiset. Jos täytyy hakea isoa luottoa tai lainaa, takaisinmaksuaika kannattaa laskea sen mukaan, kuinka paljon lainaa voi lyhentää kuukaudessa ilman, että se vaikuttaa toimeentuloon kriittisellä tavalla. Karkeista ja heräteostoksista voi luopua, vuokran ja sähkölaskujen maksamisesta ei. Kannattaa myös reilusti kilpailuttaa kaikenkokoiset luotot ja lainat, sillä vaikka pankki X ei tarjoaisikaan omalle kukkarolle sopivia luottovaihtoehtoja, pankki Y voi hyvinkin tarjota. Varsinkin, jos konttorissa muistaa mainita, että pankki X ei tällaiseen luottosopimukseen suostunut.

Pikalaina – Vertaa ja hae pikalainat heti tilille
Iivana Oivio

1) Millainen on tulotasosi? Et välttämättä tienaa tarpeeksi paljon ja valitsemasi palvelu kokee, että maksukykynne ei ole riittävän vahva.
2) Oletko varma, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä? Tämä on melko yleinen lainahakemuksen hylkäämiseen.
3) Täytithän lainahakemuksen varmasti oikein ilman virheitä? Virheellinen/puutttuva tieto lainahakemuksessa johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.
4) Asutko vakituisesti Suomessa? Et saa nimittäin pikalainaa, jos Väestörekisteri näyttää kohdallasi ulkosuomalaisen statusta.
5) Onko puhelinnumerosi julkinen? Kaikki palvelut eivät myönnää pikavippiä prepaid-liittymällä tai salaisella numerolla, vaan myönteiseen päätökseen tarvitaan julkinen matkapuhelinliittymä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*