Raha on yleinen tapa muistaa ylioppilasta, valmistuvaa, hääparia tai rippikoululaista.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Itse tehdyt joululahjat – 10 joululahjaideaa, jotka sopivat kaikille
Eevertti Nykänen

Kaikki tykkäävät hyvästä ruoasta, joten itse tehty ruokalahja on varma valinta. Valmista makeisia, hillokkeita, leivonnaisia, limppuja, glögiä… Valmiin herkun sijasta voit myös antaa jonkun ruoan tai leivonnaisen raaka-aineet nätisti pakattuina ja valmistusohjeen. Herkkulahjaksi sopivat esimerkiksi viikunasuklaakonvehdit, punasipulihilloke tai pippurinen sinappi. Lisää ruokalahjaideoita löydät K-ruoka.fin reseptihausta.

Miten muistaa uutta ylioppilasta tai valmistuvaa?
Mailis Kaila

Mitä lahjaksi valmistuneelle? Ennen lahjan hankintaa kannattaa ottaa tovi ja miettiä, millainen lahjan saaja on ja udella lähipiiriltä esimerkiksi millaisia suunnitelmia hänellä on valmistumisen jälkeen. Vaikka kuoreen sujautettu rahalahja voi tuntua persoonattomalta, se on aina takuuvarmasti tarpeellinen. Jos kuitenkin haluat antaa lahjaksi jotain muuta kuin riihikuivaa käteistä, katso vinkit alta tai kysy lahjatoive suoraan valmistuvalta.

Joululahjat lapsille
Veijo Peltola

Uutuuslelujen, kuten interaktiivisten eläinhahmojen ohella vanhat suosikit pitävät pintansa. Rakennustarvikkeet, palikat, palapelit ja muut aktivoivat lelut ovat aina hyviä ideoita joululahjaksi lapselle. Esimerkiksi LEGO-paketeista suosittuja ovat erityisesti City ja Friends -teemaiset pakkaukset. Vähän pienemmille rakentajille DUPLOt ovat sopivia: ne haastavat koordinaatiota ja lennättävät mielikuvitusta. Valitse pienen rakentajan pakettiin esimerkiksi jokin näistä:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*