Rahan säästäminen käteisenä

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Rahan säästäminen -TOP10 Parhaat säästövinkit
Olivia Lipponen

Myös korkopuolelta löytyy eroja ja niin myös ominaisuuksissa, joten kannattaa miettiä, millaista korttia todella tarvitset. Suosittelemme valitsemaan sellaisen kortin, jossa ei ole vuosimaksuja tai kiinteitä kuluja ja jossa on tarjolla korotonta maksuaikaa, esimerkkinä Norwegianin uutuus -luottokortti. Tässä on tarjolla jopa 45 vrk korotonta maksuaikaa ja muita hyviä etuja, ikäraja on 23 vuotta.

Rahan säästäminen pienistä tuloista
Julius Reijonen

Laadi budjetti, johon listataan kaikki tulot ja menot. Säästösumma tulee listata pakollisiin kuluihin, jotka on maksettava, oli tilanne mikä tahansa. Tämä on hyvin tärkeää, koska silloin itselle konkretisoituu se, että säästäminen on asia, mistä ei jousteta. Pakollisia kuluja ovat muun muassa asumiskustannukset, ruokakulut, vaatekulut, harrastuskulut sekä terveys- ja lääkekulut. Pakollisiin kuluihin kannattaa lisätä myös tietty summa kuukaudessa, jonka voi käyttää mihin huvittaa. Säästämisen ei tule olla täysin ankeaa, vaan budjetista pitää löytyä tietty summa virkistäytymistä varten.

Tavoitteena rahan säästäminen? Älä anna joulun sekoittaa talouttasi
Outi Laitinen

Tunnista oman taloutesi ”heikot kohdat” ja yritä kehittää niitä: Monilla meistä on oman talouden hallinnassa tiettyjä ongelmakohtia, jotka ovat helposti korjattavissa, kunhan ne tunnistaa ja päättää aktiivisesti tehdä asialle jotain. Joillekin ulkona syöminen tai kahviloissa käyminen verottaa suuren osan kuukausittaisista käyttövaroista. Toiselle taas heikkona kohtana on shoppailu verkossa, sillä luottokortilla tulee helposti ostettua sellaisia tavaroita, joille ei ole välttämätöntä tarvetta juuri nyt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*