Rahan säästäminen lapselle on monen vanhemman haave.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lapsellesäästäminen
Sointu Markkula

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Yhden vanhemman perhe
Kaisa Järvenpää

Elatusavun määrä lasketaan lapsen elatuksen tarpeen ja vanhempien elatuskyvyn mukaan. Lapsen elatuksen tarve tarkoittaa rahasummaa, joka kuluu lapsen elättämiseen joka kuukausi. Siihen sisältyvät esimerkiksi ruoka- ja vaatemenot ja mahdolliset päivähoitomaksut. Lapsen elatuksen tarve jaetaan vanhempien maksettavaksi heidän elatuskykynsä mukaan. Elatuskyky lasketaan vähentämällä tuloista verot ja muut pakolliset menot. Voit pyytää apua elatusavun laskemiseen oman kuntasi lastenvalvojalta.

Lapsen syntymä
Lahja Valtonen

Lapsen puolesta hänen asioitaan hoitavat lapsen vanhemmat, joiden tehtävä edunvalvojina alkaa lain nojalla yleensä heti lapsen syntyessä. Joskus lapsen edunvalvoja voi olla myös joku muu aikuinen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*