Remonttilaina

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Remonttilaina – vakuudeton luotto
Justiina Penttilä

Luotonhakijalla on vertailun helpottamiseksi oikeus saada ennen luottosopimuksen allekirjoittamista keskeiset luottoa koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot –lomakkeella. Tiedot lomakkeella voivat olla asiakkaan pyytämillä tiedoilla tai tyypillisin arvoin laskettuja. Tällä sivustolla oleva lomake on laskettu tyypillisin tiedoin, mikä tarkoittaa sitä, että lomakkeessa on käytetty tälle luottotyypille tyypillistä euromäärää. 

Vertaa remonttilainat
Valdemar Mäkeläinen

Remonttilainaa kannattaa harkita pitkään ja hartaasti. Remontin todellinen arvo paljastuu vasta rakennusurakan hinnan, verovähennysten ja asunnon jälleenmyyntihinnan perusteella.

Remonttilainaa ja muita kulutuslainoja tarjoavat sekä pankit että yksityiset rahoitusyhtiöt. Markkinoilla on nykyisin hyvin monenlaisia lainan tarjoajia. Koska lainamarkkinat ovat kasvaneet huomattavasti, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mistä lainansa ottaa. Varsinkin Internetissä on nykyisin paljon yrityksiä, jotka tarjoavat pienehköjä kulutusluottoja mitä vaihtelevimmilla ehdoilla.

Kuten muutakin lainaa hakiessa, myös remonttilainaa hakiessa tarkistetaan aina hakijan luottotiedot ja lainan takaisinmaksukyky. Tämä vaikuttaa muun muassa lainan korkoihin. Vakuudeton laina on yleensä vakuudellista luottoa kalliimpi.

Remonttilainaa hakiessa kannattaa tarkkaan laskea, kuinka suuri laina on tarpeellinen tulevaa remonttia varten. Ylisuuria lainoja ei ikinä kannata ottaa. Remonttilaina räätälöidään hakijan tarpeita varten. Remonttilainaan voi myös pyytää lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksetaan vain lainan korot.

Lainaa voi nykyään hakea kätevästi suoraan Internetissä. Maksuerien suuruuteen voi usein vaikuttaa itse. Kulutusluotot ovatkin joustavia luottoja. Halutessaan lainanottaja voi maksaa lyhennyksiä kerralla enemmän tai maksaa koko lainan pois. Jotkut lainanantajat vaativat silloin erillisiä maksuja, mutta tämä ei aina ole asian laita.

Remonttilainahakemukset käsitellään useimmiten nopeasti. Lainapäätös lähetetään hakijalle kirjallisena. Jotkut lainanantajat haluavat tarkemman selityksen siitä, mitä varten lainaa haetaan. Useimmiten pienemmissä kulutusluotoissa tarkempaa selvitystä ei tarvita.

Internetistä löytyy myös erilaisia lainalaskureita. Näiden avulla on helppo valita juuri se laina, jonka kuukausierät sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseen. Internetiä on muutenkin hyvä käyttää hyväkseen eri remonttilainoja vertaillessa. Verkossa on helppo tutustua eri yritysten taustatietoihin, palveluihin ja muiden lainanottajien kokemuksiin kyseisistä yrityksistä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*