Säästä eläkepäiviä varten

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Täydennä eläkeiän toimeentuloa
Joni Soro

Vuonna 2030 eläkeikää aletaan nostaa siten, että vuonna 1965 tai sen jälkeen syntyneillä alaikäraja nousee vuosittain enintään kahdella kuukaudella. Esimerkiksi vuonna 1980 syntynyt voisi jäädä eläkkeelle aikaisintaan 70-vuotiaana. Osa-aika eläke poistui ja tilalle tuli osittainen varhennettu vanhuuseläke.

Pankkiasiat.fi
Outi Laitinen

Pankissa solmittu vapaaehtoinen eläkevakuutus tai varainhoidollinen sopimus voi olla helppo ratkaisu, mutta se ei välttämättä ole kannattava sopimus kaikissa tilanteissa. Eläkevakuutuksen kannattavuudesta voi lukea lisää artikkelista Kannattaako eläkevakuutus? Olipa kyseessä eläkevakuutus tai oma suunnitelma, niin jotta eläkepäiviä varten voidaan kerätä merkittävästi pääomaa, tarvitaan useimmiten avuksi sijoitusten tuottamaa korkoa korolle -vaikutusta pitkällä aikavälillä. Kurinalaisesti tilille säästämällä voi kerätä myös mukavan summan, mutta inflaatio syö talletusten arvoa ja parhaimmat vuodet voivat mennä ohi keskittymällä liiaksi tiukkaan säästämiseen ilman mukavuuksia.

Hyödynnä valmiit pohjat suunnittelua varten
Heimo Tuomainen

Olemme kehittäneet valmiit mallipohjat liiketoimintasi suunnittelua varten, jotta pääsisit alkuun nopeammin. Voit hydyntää näitä mallipohjia liikeotimintasi suunnittelussa sekä kehittämisessä.

Pankkiasiat.fi
Nikolai Hänninen

Pelkkä hinta ei ratkaise vakuutusyhtiön valintaa, tai ainakaan sen ei pitäisi ratkaista, sillä vakuutusyhtiöiden korvauskäytännöissäkin on eroja. Suuntaa tähän voi hakea vuosittaisesta EPSI Rating -tutkimuksesta, joka mittaa vakuutusyhtiöasiakkaiden tyytyväisyyttä. Esimerkiksi vuonna 2018 yksityisasiakkaat olivat tyytyväisimpiä Turvan, Fennian ja Lähitapiolan vakuutuspalveluihin. Näin ollen hintavertailun hinnoista ja EPSI-tyytyväisyydestä voisi vetää johtopäätökseksi, että Turvan autovakuutuksissa hyvä hinta-laatusuhde perusautoille. Tehokkaammilla autoilla kuten vertailun BMW:llä vaihtelu on suurempaa ja vertailu on erityisesti kannattavaa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*