Säästä kuukausittain säästötilille, talletustilille tai rahastoon.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

S-Säästörahasto Kohtuullinen
Maila Hirvonen

Lisätiedot: S-Säästörahasto Kohtuullinen on varainhoitorahasto, josta huolehtivat S-Pankki-konserniin kuuluvat sijoittamisen ammattilaiset FIMissä. Kyseessä on yhdistelmärahasto, joka sijoittaa sekä korko- että osakemarkkinoille.  Normaalitilanteessa 70 % rahaston varoista on sijoitettu osakerahastoihin. Rahasto sijoittaa varat FIMin hallinnoimiin sijoitusrahastoihin sekä muihin sijoitusrahastoihin ja yhteissijoitusyritysten osuuksiin.

S-Säästörahasto Varovainen
Amanda Jaakola

Lisätiedot: S-Säästörahasto Varovainen on varainhoitorahasto, josta huolehtivat S-Pankki-konserniin kuuluvat sijoittamisen ammattilaiset FIMissä. Kyseessä on yhdistelmärahasto, joka sijoittaa sekä korko- että osakemarkkinoille. Normaalitilanteessa 30 % rahaston varoista on sijoitettu osakerahastoihin. Rahasto sijoittaa varat FIMin hallinnoimiin sijoitusrahastoihin sekä muihin sijoitusrahastoihin ja yhteissijoitusyritysten osuuksiin.

Säästä 5 % tuloistasi rahastoon
Mailis Kaila

Säästäminen on miellyttävää ja helppoa, kun teet siitä automaattista. Säästämällä rahastoon joka kuukausi, olet koko ajan lähempänä mahdollista tavoitettasi. Aina voit tehdä rahastoon myös kertasijoituksen, mikäli tilillesi kertyy ylimääräistä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*