Saat itse määrätä laskun eräpäivän.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

E-lasku
Toivo Anttila

E-laskun kytkentä tapahtuu omassa verkkopankissasi. Kytkennän yhteydessä voit valita, haluatko itse hyväksyä laskun vai suoraveloitetaanko maksu tililtäsi. Lisätietoja e-laskun asetuksista ja kytkennästä saat tarvittaessa pankistasi. Huomioithan, että kytkennässä tarvittavat tiedot vaihtelevat laskusta riippuen.

E-lasku
Jyrki Vuorela

E-lasku-hälytykset ja -vahvistukset -palvelu toimii hyvin myös yhdessä e-laskun automaattisen maksamisen kanssa. Jos saapunut e-lasku ei täytä tekemäsi automaattisen maksamisen toimeksiannon kriteereitä (esimerkiksi summa on liian suuri), saat siitä tiedon tällä palvelulla. Viestiä ei tule, jos kriteerit täyttyvät ja e-lasku menee automaattisesti maksuun. 

Olethan jo ottanut e-laskun käyttöön?
Kai Reijonen

Tiesitkö, että sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva e-lasku on helppo tapa maksaa laskuja? E-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku, se eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Koska maksun tiedot tulevat automaattisesti verkkopankkiin, maksaminen käy kätevästi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Sinun ei tarvitse koskaan näppäillä maksun tietoja käsin, joten tiedot ovat automaattisesti oikein. Lasku jää myös automaattisesti talteen e-laskuarkistoon. Lisäksi ekologisen e-laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*