Sähkön kilpailuttaminen kannattaa

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Sähkön kilpailutus ja hintavertailu
Eeli Kivimäki

Sähkölasku koostuu sähköenergian myynnistä sekä sähkön jakelusta eli siirrosta. Ainoastaan sähkön myynnin osuuden voi kilpailuttaa. Myynnin osuus on tyypillisesti noin puolet koko sähkölaskusta. Paikallinen sähköverkkoyhtiö vastaa edelleen sähkön siirrosta, mittarin luvusta ja mahdollisten vikojen korjaamisesta, vaikka myyjä vaihtuisikin. Voit olla siis varma, että sähkö on yhtä laadukasta, vaikka ostaisit sitä toisella puolella Suomea toimivalta sähkönmyyjältä.

Varmista, ettet maksa liikaa!
Kaleva Vepsäläinen

Palvelun avulla esimerkiksi autovakuutus on helppo mitoittaa oikein, etkä maksa turhasta. Sähkösopimus on helppo kilpailuttaa sähkön kilpailutus –laskurin avulla. Voit myös vertailla eri GSM ja 3G matkapuhelinliittymiä, joissa on huomioitu henkilökohtainen käyttösi. Edulliset lennot ja hotellit on helppo löytää vertailumme avulla, joka kattaa yli 500 lentoyhtiötä ja 100.000 hotellia!

Sähkön kilpailuttaminen
Sinikka Wirtanen

Sähkön kilpailutus onnistuu mukavasti kotona, sillä se tapahtuu nykyisin vaivattomasti internetissä. Mitä tietoja onnistuneeseen sähkön kilpailuttamiseen sitten tarvitaan? Sähkölaskusta on helppo löytää kaikki se tieto, jota sähkön kilpailuttaminen vaatii. Tärkein tarvitsemasi perustieto on sähkön vuotuinen käyttömäärä kilowattitunteina vuodessa (kWh/v). Jos asut sähkölämmitteisessä omakoti- tai rivitalossa, niin löydät sähkölaskustasi lisäksi erilliset osuudet päivä- ja yösähköstä. Jos kerrot tarjouspyyntöä tehdessäsi, asutko kerros- vai pientalossa, et yleensä tarvitse enää tietoa asuntosi pääsulakkeen koosta. Jos tietoa kuitenkin tarvitset, voit hankkia ne joko sähköyhtiöltäsi tai sähkölaskustasi. Jos et jostain syystä tiedä sähkölaskusi suuruutta, voit käyttää sähköyhtiön vuosikäyttöarviolaskuria.

Sähkön kilpailutus kannattaa
Justiina Penttilä

Sähkön kilpailuttaminen kannattaa myös, jos jokin tietty tuotantomuoto tuntuu paremmalta kuin toinen. Meiltä voit ostaa Perussähköä tai Tuulisähköä. Ympäristöystävällinen Tuulisähkömme tuotetaan Vaasan, Tornion ja Ilmajoen tuulipuistoissa. Mitä useampi valitsee esimerkiksi uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä, sitä enemmän sitä tuotetaan.

Sähkön kilpailutus
Mikael Oiva

Sähkön kilpailuttaminen kannattaa: kilpailuttamalla voit saada kymmenien, jopa satojen eurojen vuosittaisen säästön sähkön kulutuksestasi ja hintatilanteesta riippuen. Eri pituiset sähkösopimukset ovat tavallisesti eri hintaisia. Tärkeää on verrata samanpituisia ja samantyyppisiä (määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia) sähkösopimuksia keskenään.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*