Sairausvakuutus – Jo miljoonalla suomalaisella on vapaaehtoinen sairausvakuutus.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Sairausvakuutus
Inka Talo

Sairausvakuutuksesta korvataan osa avohoidon lääkemenoista, matkakuluista, työnantajien työterveyshuollon kustannuksista sekä Kansaneläkelaitoksen järjestämän kuntoutuksen kustannuksia. Sairausvakuutuksesta korvataan myös osa yksityisen terveydenhuollon lääkärin- ja hammaslääkärinpalkkioista sekä lääkärin määräämistä tutkimuksista ja hoidoista. Tavoitteena on korvata väestölle osa avohoidon lääke- ja matkakustannuksista sekä täydentää julkista terveydenhuoltoa turvaamalla väestölle mahdollisuus hankkia terveyspalveluja yksityiseltä sektorilta kohtuullisin kustannuksin.

Sairausvakuutus turvanasi sairastumisen yllättäessä
Päiviö Karlsson

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana voit räätälöidä Terveysvakuutuksesi kattamaan niin tapaturmia kuin sairauksiakin. Kun valitset vakuutuksesi kattamaan sairauksien ja tapaturmien hoitokuluja, on kyseessä terveyspaketti. Kattavin terveyspakettimme korvaa sairauksien ja tapaturmien hoitokuluja aina 100-vuotiaaksi saakka ja takaa nopean pääsyn tarvitsemaasi hoitoon. Terveyspaketilla varmistat myös, että saat monipuolista tukea toipumiseen ja kuntoutumiseen – aina kotiin asti. Voit myös halutessasi turvata itsesi ainoastaan tapaturmien ja tiettyjen tapaturmien yhteydessä oireilevien sairauksien varalta, jolloin kyseessä on tapaturmapaketti. Tutustu tällä sivulla siihen, miten vakuutat itsesi sairauden tai tapaturman varalta, ja mitä vakuutus korvaa.

Ota Sairausvakuutus – lue tämä, vertaile oikeita asioita ja säästä!
Akseli Nykänen

Sairausvakuutuksen voi myös ottaa koko yrityksen henkilökunnalle kollektiivisesti, jolloin se tietysti tulee pakettiratkaisuna suhteessa edullisemmaksi. Työntekijöiden saattaminen yksityisen sairausvakuutuksen piiriin voi olla hyödyllistä, koska se nopeuttaa hoitoon hakeutumista ja voi parantaa hoidon tasoa. Tämä vähentää sairauspoissaolojen määrää ja myös sitouttaa työntekijöitä yritykseen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*