SAV-Rahoitus kokemukset ja keskustelu

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Valmis sopimuspohja ohjaa kaupanteossa
Janita Kivelä

Kun SAV-limiitti rahoituspäätöksen ennakkoon hakenut ostaja ja sopiva osamaksukelpoinen auto tai moottoripyörä ovat löytäneet toisensa, voidaan edetä kaupantekoon. Tee kauppakirjat SAV-Rahoituksen verkkopalvelussa, joka ohjaa kaikissa rahoitussopimuksen tekemistä ja kauppaa koskevissa muodollisuuksissa.

Mikäli olet ilmoittanut autosi yhteistyökumppanimme Oikotie/autot sivustolla (www.oikotie.fi/autot) ja auton tiedoissa on valittuna osamaksumahdollisuus, auton tiedot siirtyvät Oikotieltä suoraan verkkopalveluumme. Yksinkertaista ja nopeaa.

Käytetty ajoneuvo nopeasti rahaksi
Jyrki Vuorela

Asiakkaamme kertoo:
“Ilmoitin VW Passattini myytäväksi. Autoni oli edelleen myymättä 2 kk jälkeen ja huomasin netissä rahoitusvaihtoehdon mahdolliseksi yksityiselle myyjälle.  Ilmoittauduin mukaan SAV-limiitti myyjäksi ja 3 vkon kuluttua tein kaupat.   Asiakas maksoi käsirahan ja SAV-Rahoitus loput suoraan tililleni. Hyvä palvelu yksityiselle myjälle!”  
Kalervo 43 v, insinööri, Mikkeli

Uutisia
Valtter Ranta

Eliten osuus kauppasummasta maksetaan pääosin uusilla liikkeelle laskettavilla Eliten B-osakkeilla, joita annetaan myyjille yhteensä 344 321 kappaletta, joka vastaa noin 3,6 % Eliten nykyisestä kokonaisosakemäärästä ja 31,6 % Eliten B-osakkeista. Eliten ja Oma Säästöpankin yhdessä maksama kokonaiskauppasumma SAV-Rahoituksen osakkeista on noin 3,3 miljoonaa euroa. Uudet osakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin arviolta 23.12.2016 ja ne haetaan otettavaksi kaupankäynnin kohteeksi First North -markkinapaikalla arviolta 27.12.2016 alkaen. Ostajat tarjoutuvat myöhemmin ostamaan kaupan ulkopuolelle jääviltä SAV-Rahoituksen omistajilta näiden osakkeet nyt julkistettavaa kauppaa vastaavilla ehdoilla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*