Siirry vertailuun tästä ja hae lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia netistä.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa 10000€ heti tilille netistä ilman vakuuksia
Kauko Lehto

Kymppitonnin lainan saamiselle on hieman erilaiset vaatimukset, kuin pienemmille parin tonnin pikalainoille tai vipeille, sillä kyseessä on suuri summa ja rahoitusyhtiöt haluavat tietenkin varmuuden siitä, että asiakas maksaa lainansa sovitusti takaisin.

Kaikkien lainojen saamiseksi sinulla tulee tietenkin olla puhtaat luottotiedot eikä sinulla saa olla tuoreita maksuhäiriömerkintöjä. Rahoitusyhtiöt tai pankit eivät varmasti myönnä minkäänlaista lainaa henkilölle, jonka luottorekisterissä on ongelmia, sillä se on vastoin suomen lainsäädäntöä. Lainan saamiseksi sinun tulee myös asua vakituisesti suomessa ja oltava suomen kansalainen. Et voi siis hakea lainaa suomessa toimivalta rahoitusyhtiöltä, jos asut esimerkiksi, jossain muussa Euroopan maassa.

Kun puhutaan kymppitonnin lainasta, niin sen saamiseksi sinulla tulee olla myös riittävät kuukausitulot, eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava töissä tai ansaittava riittävää eläketuloa. Yleensä suurissa lainoissa nettotulojen on oltava vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Tätä pienemmillä tuloilla kymppitonnin lainaa on lähes turha hakea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*