Sinä päätät mihin lainan käytät, kuinka paljon rahaa nostat ja minkäkokoisissa erissä.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Ainalaina.fi
Serafiina Niinistö

Ainalaina myöntää 2000€:n luottorajan luottokelpoisille 21-65 -vuotiaille, joilla on säännöllisiä tuloja, kiinteä katuosoite sekä henkilökohtainen matkapuhelin- tai yritysliittymä. Luottopäätöksen tehtyäsi voit siirtää rahaa luottotililtä oikealle tilillesi 50-2000€:n erissä. Noin puolen tunnin kuluttua rahat ovat tililläsi. Et siis ilmeisesti pysty tekemään alle 2000€:n lainahakemusta, mutta sinun ei myöskään tarvitse käyttää koko 2000€:n lainaa. Nostetun lainan korko on 8,5%/kk ja käsittelymaksu 13% nostetusta summasta. Nettisivu antaa esimerkin 1000€:n lainalle: todellinen, kulut huomioiva vuosikorko on 394,88%, kun nostaa 1000€ ja maksaa sen kahdessa erässä takaisin. Jos tilillä on avointa saldoa, veloitetaan tilinhoitomaksua 5€/kk.

Lainaa 1000 € heti tilille
Olivia Lipponen

NordCredit Joustoluoton luottoraja muuttuu aina takaisinmaksujen mukaisesti: mitä enemmän maksat takaisin, sitä suuremman luottorajan saat käyttöösi. Se on jatkuva luotto, jossa maksat vain käyttämistäsi summasta. NordCredit Joustoluotto sopii erinomaisesti esimerkiksi kotia sisustaville tai vaikkapa häitä suunnitteleville, sillä lainaa hakiessa voi olla hankalaa määritellä tarkkaa rahantarvetta. Se tuo toki mukavaa helpotusta mihin tahansa tarpeeseen ja sopii pitkäaikaiseksi kumppaniksi arkeen. Joustoluotto-tililtä rahaa voi nostaa juuri sen verran kuin haluaa.

Fixura
Jyrki Vuorela

Kun täytät hakemustasi ja kerrot hieman itsestäsi ja lainan käyttötarkoituksesta, kannattaa teksti pitää selkeänä ja hyvin ymmärrettävänä, sillä seuraavaksi hakemus siirtyy sijoittajien nähtäväksi ja he päättävät sen, haluavatko he sijoittaa omia rahojaan juuri sinun lainan rahoittamiseen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*