Sovelluksen lainaehdot ovat joskus täyttyisivät.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaehdot
Allan Kujala

Luotonhakija/Luotonsaaja voi valita luotonhaun yhteydessä automaattisen tai manuaalisen luottokelpoisuuden tarkistusprosessin. Mikäli Luotonhakija/Luotonsaaja valitsee automaattisen tarkistuksen, Luotonhakija/Luotonsaaja ilmoittaa ymmärtävänsä, että Luotonantaja voi selvittää Luotonhakijan/Luotonsaajan luottokelpoisuuden kolmannen osapuolen (kuten Instantor AB) tarjoaman palvelun avulla. Valitessaan automaattisen luottokelpoisuuden tarkistusprosessin Luotonhakija/Luotonsaaja kirjautuu verkkopankkiinsa ja saattaa tiedot pankkitilinsä tapahtumista kolmannen osapuolen, kuten Instantor AB:n, saataville. Luotonhakija/Luotonsaaja antaa suostumuksensa siihen, että Luoton myöntämisessä käytetään hyväksi Instantor AB:lta saatuja tietoja. Valitessaan manuaalisen luottokelpoisuuden tarkistusprosessin Luotonhakijan/Luotonsaajan tulee toimittaa Luotonantajan edellyttämät ajantasaiset asiakirjat Luotonantajan arvioitavaksi ennen Luoton myöntämistä.

Yleiset Lainaehdot
Kaleva Vepsäläinen

Lainaa voi hakea netin kautta tai paperisella lomakkella. Nykyään kuitenkin lähes kaikki lainoja myöntävät yritykset suosivat netissä tapahtuvaa hakemista, koska se on todella nopea ja vaivaton tapa. Hakijalta saatetaan vaatia lisätietoja ja joskus tulee lähettää liitteenä esimerkiksi palkkatodistus tai tiliote. Joissakin tapauksissa voi liitteet lähettää myös tavallisella postilla.

Minun Telia -sovelluksen käyttöehdot
Unto Turunen

Minun Telia on Telia Finland Oyj:n (jäljempänä ”Telia”) tarjoama palvelu, joka sisältää mobiililaitteessa toimivan mobiilisovelluksen (jäljempänä ”sovellus”). Sovelluksen käyttäjät voivat tarkastella, muokata ja poistaa itse omia palvelujaan. Sovelluksessa on aina reaaliaikainen näkymä omien tuotteiden kulutukseen ja sillä voi kätevästi seurata sekä maksaa omiin tuotteisiin liittyviä laskuja. Sovelluksesta löytyy myös linkit Telian muihin laadukkaisiin palveluihin. Minun Telia -sovellusta voivat käyttää niin Telian tuotteiden omistajat kuin liittymien käyttäjät kirjautumalla palveluun Telia tunnuksella, mobiili- tai TUPAS-varmenteella.

HSL-sovellus
Nooa Wirtanen

Sovellus tuntee sinut ja tietää, mistä olet kiinnostunut. Yhdellä silmäyksellä näet esimerkiksi suosikkilinjojesi ja asuinpaikkasi liikennetiedotukset. Pysyt ajantasalla entistä helpommin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*