Summarum Media Oy – Lantti

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Summarum +
Kauko Lehto

Tässä Taloussivujen oppaassa tiivistetään perustietoja yrittäjyydestä ja yrityksen pyörittämisestä. Aloitteleva yrittäjä voi – toisinaan suotta – pelätä yrityksen perustamiseen liittyviä hankaluuksia. Kaikik byrokratiat, rahoitukset, verotukset ja vaativat päätökset hoidetaan asia kerrallaan. Ja kaikesta löytyy nykyään nettiaikaudella helpostui tietoa. Hyvä alku tiellä yrittäjäksi on lukea läpi tämä aloittelevan yrittäjän opas. Lue ja onnistu yrittäjänä!

Autolainaa netistä ilman vakuuksia
Aurora Oiva

Halvimman autolainan löytäminen voi säästää sinulta satoja, tai jopa tuhansia euroja koko takaisinmaksuajan aikana. Jos lyhennät lainaa esimerkiksi viisi vuotta, jokainen prosenttiyksikkö lainan korossa tuo jo selvän summan lisää maksamaasi kokonaissummaan, vaikka se ei kuukausierässä hirveän pahalta tuntuisikaan. Jo kymmenen euron muutos kuukausierässä tuo kuitenkin viiden vuoden aikana jo 600 euron säästön, mikä on varmasti tervetullut juttu autoilijalle kuin autoilijalle.

Halvat lainat
Sointu Markkula

Lainojen hinnat vaihtelevat valtavasti. Satunnaisen kuluttajan voi olla erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta löytää edullisinta lainatuotetta ainoastaan pankeilta kyselemällä tai hakukoneen avulla. Jokaisella hakijalla on omanlaisensa taloustilanne, ja eri yritykset hinnoittelevat lainat sangen eri tavoin. Halvat lainat ovat tosiaan satoja euroja edullisempia kuin kalliit ja mikä parasta, edullisia tuotteita myyvät yritykset tuntuvat olevan luotettavampia kuin kiskurihintaiset pikaluotot.

Lainojen kilpailuttaminen
Saija Pekkarinen

Hakemuksesi lähtee kymmenille pankkeille ja muille vakavaraisille rahoituslaitoksille. Summarumrahoitus.fi toimittaa lainahakemuksesi tiedot eteenpäin ja kilpailutuksen voittanut yritys on välittömästi yhteydessä sinuun. Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi lainanantajan kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Summarum Rahoitus ei itse myönnä lainaa ja mahdollinen lainasopimus tulee aina sinun ja lainan myöntävän yrityksen välille. Lainat kilpailuttaa ja välittää yhteistyökumppanimme, Lendo Oy tai Eone Oy.

Lantti.fi
Julius Reijonen

Lainahakemuksen tekeminen ei myöskään sido mihinkään. Siksi voit tehdä lainahakemuksen Lantti.fi sivuston kautta milloin vain ja katsoa sähköpostiisi tulleet lainatarjoukset kaikessa rauhassa. Jos jokin lainatarjouksista näyttää sinulle sopivalta, hyväksyt lainatarjouksen ja vasta sitten sitoudut lainaan. Hyväksymisenkin jälkeen sinulla on vielä mahdollisuus irtisanoa lainasopimus kuluttajasuojalain nojalla. Hyväksymällä lainatarjouksen siirry myös suoraan kyseisen rahoituslaitoksen tai pankin asiakkaaksi.

Yhtiön Lantti luotot
Maila Hirvonen

Lantti ei juurikaan mainitse omaa asiakaspalveluaan, ja Lantin asiakaspalvelu palveleekin lähinnä nettisivujen chatin kautta. Asiakaspalveluun voi myös olla yhteydessä sivuilta löytyvällä viestilomakkeella. Koska Lantti ei itse myönnä lainoja tai edes käsittele hakemuksia, asiakaspalveluasioissa kannattanee olla yhteydessä suoraan yhteistyökumppaneiden Eonen tai Salus Groupin asiakaspalveluun, ja kun laina on myönnetty, suoraan varsinaisen lainanantajan asiakaspalveluun.

Autolaina
Antero Mäntylä

Täytä alla oleva lomake ja saat lainatarjouksen heti sähköpostiisi. Prosessi on helppo: täytä lomake, lähetämme sinulle tarjouksen lainasta, joka sopii sinulle parhaiten. Otamme huomioon tulosi, ikäsi ja muut tiedot. Saat tarjouksen lainasta joka on edullinen ja jonka saat varmasti. Huomaa, että täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään: jos lainatarjous ei tunnu sopivalta, voit hylätä tarjouksen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*