Suomalainen Kotimaan Energia tarjoaa sähköä kilpailukykyisin hinnoin.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Mutkatonta sähköä koko Suomeen
Ossian Lappi

Kotimaan Energian Vihreä valinta -lisäpalvelu on täynnä hyvää energiaa. Se takaa, että valitsemasi sähkö on ympäristöystävällistä, 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua energiaa. Vihreä valinta on yhdistelmä tuuli-, vesi- ja aurinkosähköä. Lisäpalvelun ottamalla olet mukana tukemassa John Nurmisen Säätiötä, jonka missiona on puhtaampi Itämeri. Vihreään valintaan sisältyy 5 euron arvoinen vuosittainen lahjoitus Puhdas Itämeri -hankkeille.

ME KUUNTELEMME SINUA
Eeli Kivimäki

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä uuteen sähkösopimukseensa että palvelumme laatuun. Autamme mielellämme, jos sinulla on kysymyksiä sähkösopimuksestasi. Kotimaan Energia samoin kuin yhtiön puhelinmyyntikumppanit ovat Suomen Asiakasmarkkinointiliitto ry:n jäseniä ja noudattavat telemarkkinoinnin reilun pelin säännöksiä. Kaupat Kotimaan Energia todentaa lakisääteisellä äänikuitilla. Kuluttajalla on aina kuluttajasuojalain etämyyntilain mukainen peruutusoikeus 14 vuorokautta sopimuksen syntymisestä.

Sähköä ilmassa
Iida Kivi

Avaa sydämesi ja huolehdi kipinästä, joka tuntuu varpaissa saakka. Voita laatuaikaa
rakkaasi kanssa. Arvomme joka kuukausi palkintoja, joiden avulla sähkö pysyy ilmassa
arjen keskelläkin. Osallistu arvontoihin täyttämällä alla oleva lomake. Voittajille
ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ajankohtaista
Joni Mäenpää

Kun Kotimaan Energian asiakkaat ostavat vesi-, aurinko- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä, he ovat lisäpalvelun avulla mukana tukemassa John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita. Kotimaan Energia lahjoittaa vuosittain jokaisesta tehdystä Vihreä valinta ja Aurinkoenergia-sopimuksesta viisi euroa John Nurmisen Säätiön Itämeren suojeluhankkeisiin. Tänä vuonna varoja kertyi lahjoitettavaksi yhteensä yli 200 000 euroa. Lahjoitussummalla voidaan poistaa huimat yli 1 000 000 kiloa sinilevää Itämerestä*.

Sähkön kilpailutus – Pohdi näitä, kun kilpailutat sähkösopimuksen
Inari Härmälä

Sopimus kannattaa valita omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Voit valita Kotimaan Energian sopimuksista esimerkiksi mutkattoman Paketti Diili sähkösopimuksen. Paketti Diili sopii mainiosti kerrostaloon ja rivitaloon, jos kodissasi on 1-4 huonetta + keittiö. Huonelukusi määrittää kiinteän kuukausihinnan ilman lisäkuluja tai yllättäviä maksuja.Netto Diili 24 kk soveltuu sinulle, jos asut isommassa asunnossa tai sinulla on sähkölämmitys. Kotimaan Energian lisäpalveluilla voit tehdä sähkösopimuksestasi entistä mutkattomamman. Kotimaan Energian lisäpalveluita ovat Aurinkoenergia, Vihreä valinta, Vaihtoturva, Hintaturva ja Reilu valinta.

Tienaa 5 päivää ilmaista sähköä muuton yhteydessä.
Kauko Lehto

Me Kotimaan Energialla uskomme uskollisuuteen. Siksi haluamme palkita pitkäaikaiset asiakkaamme rahanarvoisella edulla. Kotimaan Energian asiakkaat tienaavat tunnin ilmaista sähköä – joka päivä. Kalenterivuoden aikana kerrytetyt tunnit hyvitetään aina seuraavan vuoden heinäkuun laskussa. Enimmillään voit kerryttää 365 ilmaista sähkötuntia kalenterivuodessa – eli käytännössä saat siis parin viikon sähköt ilmaiseksi. Lue lisää ja aktivoi asiakasetusi tästä.

Sähkön hinnoittelu
Akseli Nykänen

Suomessa kodin tai yrityksen sähkönhankinta ja lopullinen sähkön hinta muodostuvat kahden eri
toimijan palveluista. Paikallinen verkkoyhtiö vastaa sähkön siirrosta ja sähkönmyyjä vastaa
sähkön myynnistä. Joskus verkkoyhtiö ja sähkönmyyjä voivat olla myös sama toimija, jolloin
sähkönmyynnin toimitusvelvollinen paikallinen verkkoyhtiö laskuttaa sähkön myynnistä
sopimuksen mukaisesti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*