Suomen Verkkobonus Oy – Rahoituslaitos

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Yhtiön Rahoituslaitos luotot
Kai Reijonen

Rahoituslaitos.fi on Suomen Verkkobonus Oy:n kehittämä ja ylläpitämä sivusto, joka auttaa lainanhakijoita kilpailuttamaan lainoja. Suomen Verkkobonus Oy on verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys, joka ei itse ole lainanantaja, vaan lainanvälittäjä, joka sitten saa komissiota varsinaiselta lainanantajalta.

Rahoituslaitos
Aila Lahtinen

Rahoituslaitoksen kautta voi siis hakea myös yrityslainoja, sillä Omalainan kanssa yhteistyötä tekee FIN Yritysrahoitus sekä Yritysluotto.fi. Nämä kyseiset yrityslainat ovat kuitenkin todella kalliita lainoja, yritysten ja yrittäjien pikavippejä, joissa todelliset vuosikorot nousevat lainassa kuin lainassa yli sataan prosenttiin! Kannattaa siis todella harkita ennen kuin ottaa lainoja tätä kautta. Fellow Finance tarjoaa myös yrityslainoja, jotka rahoitetaan vertaislainaperiaatteella, ja nämä lainat ovat jo paljon edellistä edullisempia.

Rahoituslaitos.fi Tietosuojaseloste
Aaro Klemetti

Olemme ottaneet tietojen käsittelyjen turvallisuudessa huomioon alan standardit tekniikan osalta ja toteuttaneet ennalta ehkäisevät toimet. Käytämme useita kerroksellisia turvallisuustoimintoja, joilla estämme ulkopuolisten pääsyn sinun tietoihisi ja suojelemme tietojasi menetyksen, väärinkäytön ja laittoman käytön varalta. Kaikki tiedot, jotka annat Rahoituslaitos.fi:n hakemuksen mukana on suojattu TLS (entinen SSL) salausprotokollan avulla. Vain valituilla työntekijöillä on pääsy asiakkaiden henkilökohtaisiin tietoihin, joita Sivusto pitää, ja pääsy myönnetään vain välttämättömissä tapauksissa. Kaikki meidän yhteistyökumppanimme (lainanvälittäjä ja kaikki luotonantajat) noudattavat tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi, kun he käsittelevät dataa meidän puolestamme. Muita turvallisuuteen liittyviä käytäntöjä ovat esimerkiksi palomuurit, turvalliset tilat ja kulunvalvontajärjestelmät.

Rahoituslaitos.fi kokemuksia – helppokäyttöinen kilpailuttaja
Yrjänä Niskanen

Asiakkaan kannalta on aina parempi, mitä enemmän tietoa jaetaan ennen palveluun uppoutumista ja aktiivinen asiakaspalvelu on aina erittäin iso plussa. Valitettavasti rahoituslaitos.fi ei tarjoa näistä oikein kumpaakaan – palvelun kautta haettavista lainoista ei kerrota mitään ennen kuin tarjoukset lävähtävät hakijan sähköpostilaatikkoon, ja asiakaspalvelusta ei ole mitään muuta mainintaa kuin sähköpostiosoite. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että palvelun käyttö on nopeaa ja ilmaista joten mitään ei oikeastaan menetä kokeilemalla palvelua.

Rahoituslaitos Omat sivut
Amanda Jaakola

Rahoituslaitos toimii yhdessä usean lainanantajan kanssa, ja lainojen ehdot, kuten lainasumma, laina-aika ja korko vaihtelevat lainanantajasta riippuen. Rahoituslaitoksen verkkosivuilla on kuitenkin lainalaskuri sekä erittäin selkeä taulukko, josta voi nähdä esimerkkejä eri lainasummista ja niiden kuukausieristä eri maksuajoilla. Esimerkiksi 10000 euron laina 5 vuoden maksuajalla ja 11,62 % korolla tarkoittaa 228 euron kuukausierää. Lisäksi maksetaan avausmaksu 149 euroa ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, jolloin maksettavaa kertyy yhteensä 13680 euroa. Todellinen vuosikorko on 13,91 %.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*