Suomen Yrityslaina – Yrityslaina 25000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Suomen Yrityslaina
Hilkka Siltala

Yrittäjä saa 1000-25000 euron yrityslainan nopeasti käyttöönsä. Tämän jälkeen hänelle lähetetään kuukausittain lasku sähköpostiin. Laskulla on maksuaikaa 10 päivää. Yrityslainan takaisinmaksuaika on 6 kuukautta, mutta lainaa voi lyhentää myös nopeammalla aikataululla. Suomen Yrityslainan laskutus on yksinkertainen: lainasta menee ainoastaan lainan kuukausikulu, joka on yrityksestä riippuen 1,75-4,95%. Jos yrityslainan maksaa takaisin etuajassa, niin tulevia kuukausikuluja ei tarvitse maksaa. Yrityslainasta ei mene avausmaksua tai muita kuluja. Keskimääräinen kuukausikulu on 2% lainasummasta, joten jos lainasumma on vaikkapa 10000€, niin kuukausikulu on siinä tapauksessa 200 euroa. Suomen Yrityslainan kulut ovatkin selkeät ja yksinkertaiset, koska muita maksuja ei peritä kuukausikulun lisäksi.

Suomen Yrityslaina
Janita Kivelä

Yrityslainaa voi hakea jopa 25 000 euroa todella nopeasti netistä. Suomen yrityslainan nettisivuilla on hakulomake, jonka täyttäminen kestää muutaman minuutin. Suomen Yrityslainan asiakaspalvelu on auki arkisin virka-aikaan, joten lainapäätökset tehdään silloin, vaikka lainahakemuksia voi tietysti laittaa ympäri vuorokauden. Lainan hakemista nopeuttaa se, että siihen ei tarvita sen kummemmin tietoja yrityksen hankkeesta tai rahoituksen kohteesta, ei kassavirtalaskelmaa tai edellistä tilinpäätöstä.

Vertaa 500-500 000€ yrityslainan korot
Eerika Hyvärinen

Mitä parempi luottoluokitus, sitä pienemmällä korolla yritykselle myönnetään lainaa. Tämä toimii ihan samalla tavalla kuin kuluttajapuolellakin, eli mitä parempi maksukyky yrityksellä osoitetaan olevan, sitä pienempi riski se on sijoittajille, sitä todennäköisemmin se maksaa lainansa takaisin ja sitä halvemmalla hinnalla yritys lainaa saa. Yrityslainoissa ja joukkorahoituksissa ei vaadita reaalivakuuksia ja siksi lainan hinta pitää olla sellainen, että se korvaa sijoittajille tarvittaessa luottotappiot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*