Suunnitteletko lanan ottamista?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

LaNan
Kai Reijonen

De mooie Zettel lamp van Ingo Maurer wordt geleverd met Japans papiertjes met romantische spreuken in diverse talen. Je kunt hem natuurlijk ook customizen. Via Etsy Japanse Origami kraanvogels besteld en die met onbedrukte vellen in de lamp gehangen. De schaduw van de kraanvogels wordt op de transparante vellen papier geprojecteerd.

Keittiöremontin suunnittelu; mitä tulee ottaa huomioon?
Jutta Vesa

Hyvä keittiöremontti lähtee hyvästä suunnittelusta. Suunnittelussa yhdistyy asiakkaan visio sekä toiveet tulevasta keittiöstä. Keittiösuunnitteluissa käytetään usein keittiösuunnittelijan tekemää 3D-keittiömallinnusta, jossa asiakas näkee tulevan keittiönsä ennenkuin tilausta on edes tehty. 3D-mallinnukset eivät ole välttämättömiä, mutta helpottavia. Vastaavia työkaluja löytää myös internetistä maksutta, tässä yksi esimerkki.

Blogi
Aurora Oiva

Sen lisäksi, että tietää, mitä haluaa sanoa, pitää siis miettiä, miten se sanotaan. Kirjoitustyylillä voi joko ostaa viestin vastaanottajan puolelleen tai karkottaa hänet. Kirjoitustyylillä synnytetään brändiä, luodaan mielikuvia ja rakennetaan uskottavuutta ja luottamusta. Vaikka sinua ei häiritsisikään erikseen kirjoitetut yhdyssanat tai muut kielivirheet, voi se jollekulle olla syy ostamatta palvelua sinulta. Potentiaalinen asiakas voi tuskastua verkkosivujesi kieliasuun ja miettiä, että

Suunnitteletko raskautta? Muista foolihappo!
Esteri Maijala

Suurin syy tähän on se, että emme syö likimainkaan niin terveellisesti kuin kuvittelemme. Ruokailutottumusten muutokset ja mieltymyksemme pitkälle prosessoituihin elintarvikkeisiin ovat vieneet suomalaisten folaattimittarin salakavalasti punaiselle. Folaatin puutosta voi aiheuttaa myös laktoosi-intoleranssi, ravintoaineiden imeytymistä heikentävä suolistosairaus tai jotkin lääkitykset. Vaikka komplikaatiot ovatkin suhteellisen harvinaisia, folaatin vähäinen saanti ei sitä ole. Jos siis suunnittelet perheenlisäystä vakavissasi, ei ole lainkaan hätiköityä tai hysteeristä testata plasman folaattipitoisuus raskautta edeltävästi.

2019 on hyvä vuosi ostaa ensiasunto
Valtter Ranta

Millainen tarjonta asuntomarkkinoilla sitten on tänä vuonna? Yleistyksiä ei voi tehdä koko Suomen tai edes yksittäisten kaupunkien osalta, mutta uudiskohteita on myynnissä enemmän kuin aiempina vuosina. Niiden osuus myynnissä olevista asunnoista oli aiemmin noin neljännes, kun taas nyt suurissa kaupungeissa osuus on 30 tai jopa 40 prosentin luokkaa. Sitä, kuinka suuri osa uudisasunnoista päätyy sijoittajille, on vaikea arvioida. Tavallisen ostajan kannalta tilanne on kuitenkin parempaan päin, sillä vielä pari vuotta sitten sijoittajat haalivat kaikki yksiöt tietyillä alueilla jo ennen asuntonäyttöjä.

3D-objektit ja CAD-tiedostot
Kauko Lehto

Hyvä tietää CAD-tiedostoista
• Kaapppien ja altaiden esiasetetut korkeudet ovat Idon standardin mukaisia. Altaan korkeus on 85cm, alakaapin alakorkeus on 15cm ja yläkaapin alakorkeus on 131cm. Kts. tarkemmin Idon asennusohjeet.
• Posliinituotteiden todelliset mitat voivat poiketa +/- 2% ilmoitetuista mitoista. Tämä on tärkeä huomioida, jotta kaluste varmasti on asennettavissa ajateltuun tilaan. Esim. 1200mm pituisen tasoaltaan todellinen pituus voi olla jopa 1200+24mm=1224mm.
• WC-objektissa näytetään viemärin sijoitus ja jalan etureunan kohdistuspisteet.
• Joidenkin tuotteiden kätisyys on aina tuotteen mukainen, vaikka niitä yrittäisi muuttaa peilikuvaksi suunnitelmassa (esim. Mosaik-tasoallas 900 mm vasen-, Mosaik tasoallas 900mm oikea- ja Mosaik Minislim-objektit). Objektissa oleva määrittely estää objektin muuttamisen peilikuvakseen, koska suunnitelman tulee olla yhtäpitävä valittujen tuotetietojen kanssa.
• Objekteissa on näytetty tuotevalinnat käyttöliittymä (=User Interface) –ikkunassa. Käyttöliittymä on jaettu kolmelle sivulle

2019 ROUND 3, LeMansLanan Pole and Podium!
Yrjänä Niskanen

Home   /   Team   /   Gallery   /   News   /   Contact

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*