Suuri luottokorttivertailu – Valitse paras luottokortti

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Paras luottokortti – Vertaa luottokortit verkossa
Valdemar Mäkeläinen

Myös Resurs bank Supreme card on tullut markkinoilla taisi olla master card.
( Kortin vuosimaksu on 25 euroa, ja se kattaa 12 kuukauden jakson. Perheenjäsenen rinnakkaiskorteista maksetaan 9 euron kertamaksu korttia kohden.)
Tarjoavat aina jopa 60 päivää korotonta luottoaikaa. Lisäetuna saa sitten vielä ilman eri maksua matkavakuutuksen..

Luottokorttivertailu netissä – mikä on netin paras luottokortti?
Serafiina Niinistö

Suurimmat luottokortit ovat Suomessa ehdottomasti Visa ja Mastercard. Onko näissä korteissa jotain eroa ja jos on niin missä nämä erot näkyvät?

Jos katsotaan molempien korttien nettisuvuja niin kumpikin on maailman hyväksytyin maksukortti. Mikä sitten on totuus?

Jos vertaillaan korttien hyväksymiä automaatteja niin ero ei todellakaan ole kovinkaan suuri. Visa ilmoittaa, että keäkuussa 2014 sen korteilla sai nostettua rahaa 2 miljoonasta automaatista. Mastercard taas ilmoittaa samaksi lukemaksi 2,1 miljoonaa automaattia.

 

Mastercard-, Maestro- tai Cirrus-nostoutomaatteja on tällä hetkellä yli 210 maassa. Visa on jälleen hieman kilpailijansa  perässä, sen verkosto yltää 200 maahan tai alueeseen.  Visa-korttia voi suomessa käyttää ostamiseen 80 000 liikkeessä ja maailmalla yli 24 miljoonassa liikkeessä.

Mastercard puolestaan kelpaa maailmalla noin 32 miljoonassa liikkeessä. Täydellinen lista kortin hyväksyvistä paikoista puuttuu kokonaan.

Suurimalla osasta luottokortin käyttäjistä on käytössään molemmat kortit. Jos esimerkikis puhutaan lomamatkoista niin on aina parasta ottaa mukaan molemmat. Tässäkin tapauksessa ei koko lomabudjettia ole syytä laskea luottokorttien varaan.

Tämä siitäkin huolimatta, että löytyy kuitenkin yksi maa, josta ei löydy yhtään Visa tai Mastercardi nostoautomaattia, ainakaan korttiyhtiöiden omilla ”ATM locator” sivuilla. Tämä maa on Pohjois Korea.

Tästä voit päätellä, että korttien erot eivät todellakaan ole suuria ja se on lähinnä mieltymyskysymys kumman haluaa ja kumpaa pankkisi esimerkiksi tarjoaa.

 

Luottokortti
Hemminki Järveläinen

Korottoman maksuajan lisäksi luottokortit tarjoavat konkurssiturvan esimerkiksi lentoyhtiöiden konkurssien varalta. Jos maksat lentosi luottokortilla, pystyt samaan rahasi takaisin siinä tapauksessa, että lentoyhtiö menee konkurssiin. Konkurssiturva tuli viime aikoina esiin erityisesti Anttilan mennessä konkurssiin. Tällaisessa tilanteessa luottokortilla ostoksensa maksaneet pystyvät hakemaan hyvityksen luottoyhtiöltä. Tällöin luottokortilla maksaneiden asiakkaiden tilanne oli paljon parempi verrattuna sellaisiin asiakkaisiin, jotka olivat tehneet ostoksensa tilisiirrolla. Tämä sama turva on käytössä netin kautta tehdyissä ostoksissa, ja siksi usein nettiostokset kannattaakin suorittaa luottokorttia hyväksi käyttämällä.

Suuri luottokorttivertailu 05/2017
Aatto Paananen

Arvostatko luksuspalveluita ja olet valmis maksamaan pientä lisää ylellisistä eduista ja palveluista? Silloin premium-luottokortti sopii sinulle. Premium-luottokortissa emme katsoneet kortin vuosimaksua ollenkaan, vaan etuja kuten vakuutuksia, korkeaa luottorajaa, palkintoja ja lounge-pääsyä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*