Tact Finance Oyj – Limiitti

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Saldo Finance Oyj
Mariitta Harjula

Lainapalvelumme on sinulle aina avoinna.

Saldo on osa suomalaista Saldo Finance Oyj:tä
Eevertti Nykänen

Arvojemme mukaisesti noudatamme hyvää suomalaista luotonmyöntötapaa, luotamme asiakkaisiimme ja haluamme että asiakkaamme luottavat meihin. Tästä syystä tarkistamme asiakkaidemme tiedot lainahakuprosessissa aina tarkasti ja myönnämme lainaa vain taloudestaan huolehtiville ja luotettaville hakijoille. Kukin asiakkaamme saa meiltä omaan taloudelliseen tilanteeseensa sopivan lainan ja lainatarjouksen.

Saldo Finance Oyj
Karri Knuutila

Aiemmin tarjosimme erillisinä lainapalveluina myös Limiitti.fi- ja Laina.com-palveluissa joustoluottoa. Nyt Limiitti.fi ja Laina.com ovat yhdistyneet Saldoon ja palvelevat Saldon tuotteina. Limiitti.fi tarjoaa SaldoLimiittiä eli joustoluottoa ja Laina.com SaldoLainaa eli kulutusluottoa.

Yritys
Allan Kujala

Saldo Finance Oyj on yritysmuotona turvallinen luottokumppani, sillä asiakkaan kannalta yritysmuoto lisää yrityksen toiminnan läpinäkyvyyttä. Uusien sijoittajien myötä viranomaisvalvonta lisääntyy, mutta samalla yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaillemme yhä monipuolisempia ja joustavampia palveluita.

Saldo Finance Oyj jatkuvan lainan sopimusehdot
Sinikka Wirtanen

Lainanhakija antaa lainanmyöntäjälle oikeuden kerätä, rekisteröidä ja käsitellä lainahakemuksessa antamiaan tietoja sekä luottotietoyhtiöiltä saatuja luottotietoja. Lainanhakija antaa samalla myös luvan siihen, että lainanmyöntäjä kerää, rekisteröi ja käsittelee hakijan luottotietoja valvoessaan lainan käyttöä. Lainanhakija antaa luvan myös sille, että lainanmyöntäjä voi hankkia muilta lainanantajilta tietoja lainanhakijan aikaisemmista lainoista lainahakemuksen käsittelyä varten. Lainanhakija antaa samalla luvan siihen, että lainanmyöntäjä voi luovuttaa näin kerättyä tietoa lainanhakijan luotoista muille lainanmyöntäjille. Edellä mainittuja tietoja kysytään ja luovutetaan Suomen Asiakastieto Oy:n järjestämän teknisen käyttöliittymän kautta järjestelmään liittyneiden lainanmyöntäjien kesken.

Saldo Finance Oyj:n yleiset ennakkotiedot
Joni Soro

Saldo Finance Oyj:n laina on vähintään 500 euron suuruinen vakuudeton kuluttajalaina. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Lainansaaja voi kirjallisesti irtisanoa sopimuksen päättymään kuukauden kuluttua irtisanomisesta. Saldo Finance Oyj:n lainaa koskevat tiedot löytyvät sivulta lainaehdot. Saldo Finance Oyj perii lainasta lainasopimuksen mukaisen koron sekä palkkiot. Asiakas on milloin tahansa oikeutettu maksamaan vaadittuja kuukausieriä suurempia summia sekä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman erillistä ilmoitusta ja erillisiä lisämaksuja. Asiakas on myös oikeutettu suorittamaan koko avoimen velkansa määrän milloin tahansa ilman erillisiä kustannuksia. Tarkemmin maksuihin liittyvät tiedot ovat yksilöity luoton ennakkotiedoissa ja lainasopimuksessa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*