Takuusäätiö – Laina enintään 2 000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Takuusäätiö
Nikolai Hänninen

Pienlainan kokonaiskorko on 1.1.2019 alkaen 4,25 prosenttia eikä lainasta peritä muita kuluja. Korko perustuu nostohetkellä voimassa olevaan valtiovarainministeriön vahvistamaan peruskorkoon, johon lisätään 4,5 prosenttiyksikköä. Esimerkki (1.1.2019): maksat 1 000 euron lainasta kaikkiaan 1 036 euroa, jos lyhennät sen pois 18 kuukaudessa 58 euron maksuerissä.

Takuusäätiö
Outi Laitinen

Jos harkitset takauksen hakemista, soita ensin maksuttomaan Velkalinjaamme, puh. 0800 9 8009. Sieltä saat lisää tietoa siitä, mitä takauksen saaminen edellyttää ja voit keskustella omasta tilanteestasi.

Takuu-Säätiö
Janne Helminen

Maksuvaikeudet alkoivat, jo tiukille vedetyn, taloudellisen tilanteen alettua kangerrella kun työpaikan palkanmaksu takkuili uuteen palkanmaksujärjestelmään siirtymisen johdosta. Eihän tällaista edes osannut arvata. Ts. palkkapäivänä ei ollutkaan tarpeeksi tilillä rahaa joten jostain oli pakko nipistää kuukausi toisensa perään. Vipillä oli niin helppo paikata vajetta ja elättelin toivetta että tämä on pian ohi.
Kunnes heti perään työpaikalla alettiin vähentää säästömielessä eräitä töitä joista oma palkkani koostuu peruspalkan lisäksi. Se oli lopullinen niitti. Sukulaisilleni en asiasta kertonut vaan hain itse apua oman kuntani velkaneuvojalta. Kaksi käyntiä neuvojalla tarvittavien papereiden kera ja loput yhteyden otot T-S:n takausvastaavan kanssa. Takaus myönnettiin 12/2012 ja laina nostettiin pankistani 2/2013. Nyt makselen yhtä lainaa, korko 2%, vielä 3 vuoden ajan. Tällä hetkellä joka tilistä jää rahaa myös säästöönkin pahan päivän varalle. Myös omat kuluni olen minimoinut aika hyvin. Vuokran lisäksi vain puhelin/nettilasku(15€), sähkö(n. 35€) 3 kk välein ja kerran vuodessa könttänä kotivakuutus(95€) ja liikennevakuutus(260€).

Takuusäätiö
Henriikka Siltala

Marja asuu yksin kahden alaikäisen lapsen kanssa. Hänen palkkansa on keskimäärin 1 800 euroa kuukaudessa. Muina tulona hän saa lapsilisää (yksinhuoltajakorotus) sekä elatustukea yhteensä 583 euroa kuukaudessa. Hän maksaa vuokraa 800 euroa kuukaudessa ja muut asumismenot ovat keskimäärin 50 euroa kuukaudessa. Molemmat lapset ovat päivähoidossa ja päivähoitomaksut ovat yhteensä noin 196 euroa kuukaudessa. Elinkustannuksiin varataan 1 214 euroa kuukaudessa.

Lainaa 2000 € heti tilille
Tiina Kuusela

Myönnetyltä joustoluotolta voi tehdä nostoja ympäri vuorokauden. Voit nostaa kerralla pienemmän summan, koko luoton tai jotain siltä väliltä. Luottoraja on täysin hakijansa käytettävissä, joten sinulla on valta käyttää luottorajaasi, miten haluat ja parhaaksi näet. Nostoja varten ei tarvitse täyttää erikseen uusia lainahakemuksia, vaan nostot onnistuvat netistä muutamalla klikkauksella tai kätevästi tekstiviestillä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*