Tarvitsetko rahaa nopeasti?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Rahaa Nopeasti
Nikolai Hänninen

NextRahoitus on loistava ja täysin uusi tapa hakea lainaa. Nextrahoituksen avulla saat luottokortin, yhdistelylainan tai kulutusluoton. NextRahoitus tekee kaikkensa, jotta jokaiselle löytyisi sopivin rahoitusvaihtoehto juuri oman kulloisenkin elämäntilanteen mukaan. Maksimi lainasumma on jopa 50 000 euroa ja maksuaikaa saa varmasti riittämiin. Laina-aika vaihtelee hakemasi lainasumman mukaisesti, mutta laina-aikaa voi saada jopa 15 vuotta! Täyttämällä lainahakemuksen mahdollisimman huolellisesti, varmistat nopean lainahakemuksen käsittelyn. Jos puutteellisia tietoja joudutaan täydentämään esimerkiksi puhelimitse, kuluu aikaa lainahakemuksen käsittelyyn enemmän.

Rahaa nopeasti
Noora Mäkelä

Rahaa nopeasti on oma blogini, jossa pohdin eri keinoja ansaita rahaa netissä. Perusajatus on sellainen, että voisit suorittaa ansainnan kotonasi ilman mitään välikäsiä. Netin myötä kätevät mahdollisuudet tienata rahaa ovat lisääntyneet huomattavasti. Voit kokeilla nykyään sellaisia juttuja, jotka eivät vielä kymmenisen vuotta sitten olleet mahdollisia tai sitten niistä ei ollut olemassa riittävästi tietämystä.

Työ
Saija Pekkarinen

Yritykset tarvitsevat usein tuuraajia ja sijaisia, työntekijälle ne tuovat mukavaa extratuloa. Aina työpaikan ei tarvitse löytyä edes avoimien työpaikkojen listalta, vaan omia palveluksia rahaa vastaan voi myös oma-aloitteisesti tarjota yrityksille ja miksei yksityisillekin. Lehtienjako tai nurmikon leikkaus ovat rahan arvoista työtä siinä missä pankinjohtajan pestikin. Avartamalla rohkeasti omaa maailmankuvaa mahdollisuus ansaita rahaa kasvaa. Työpaikat tuovat usein mukanaan arvokkaita kontakteja. Usein mahdollisuudet uusiin kontakteihin kotisohvalla ovat pienemmät kuin ulkopuoliseen maailmaan uskaltautuvalla. Siksi kannattaa lähteä rohkeasti mukaan uusiin haasteisiin.

Uusi työ
Toivo Anttila

Työnhaussa onnistuminen vaatii reippautta, tietoa ja myös ripauksen onnea. Aloita työnhaku esimerkiksi netistä. Monet sivustot, kuten mol.fi ja monster.fi pitävät listaa avoimista työpaikoista. Hae kaikkiin paikkoihin, joihin sinulla on mahdollisuus päästä. Älä kuitenkaan liioittele oman työkokemuksesi kanssa, sillä yritykset tarkastavat usein hakijoiden työtodistukset. Kerro siis rehellisesti, mitä kouluja olet käynyt ja missä olet työskennellyt aikaisemmin. Liitä kaikki nämä tiedot ansioluetteloosi ja kirjoita myös erillinen työhakemus, joka keskittyy sinun vahvuuksiisi työntekijänä. Kun lähetät työnantajalle sähköpostia, muista liittää molemmat näistä sähköpostiisi. Työnantajat eivät nimittäin yleensä välitä kysellä tietojen perään. Jos siis et lähetä kaikkea tarvittavaa, et mitä todennäköisimmin tule pääsemään edes haastatteluun. Uusi työ odottaa aivan kulman takana, joten ota rohkeasti seuraava askel.

Näin saat rahaa nopeasti – 6 + 1 vinkkiä
Toivo Hänninen

Viimeinen vinkkimme ei välttämättä vastaa kysymykseen “miten saada rahaa nopeasti”, mutta se on sitäkin tärkeämpi pitkäaikaiseen taloudelliseen menestykseen. Kyseessä on tietenkin säästäminen, jolla säästät helposti muutamia kymppejä joka kuukausi.

Romukulta
Mariitta Harjula

Joskus törmää pettyneisiin kullan myyntiä harkitseviin asiakkaisiin. Romukullan ostajat eivät ole aina tehneet tarpeeksi selväksi sitä, että myytäväksi lähettämistä kultaesineistä poistetaan kaikki mikä ei ole kultaa. Tämä tehdään siksi, että ostaja saa selville kuinka paljon kultaa esineessä on. Ostaja ei useinkaan maksa kivistä, helmistä eikä muistakaan osista jotka eivät ole kultaa. Ainoastaan pelkkä kulta ja sen määrä punnitaan ja siitä annetaan asiakkaalle hintarvio hyväksyttäväksi. Siksi koruista on pakko poistaa kivet ja helmet ja muut koristeet, jotta kullan määrä ja paino saadaan selville hinnan antamiseksi asiakkaalle.

Vertaislainat
Paula Kallio

Muutamia vuosia sitten Suomeen rantautuivat ensimmäiset vertaislainayritykset. Liiketoiminnan idea on, että yritys tarjoaa verkoston, jonka kautta ihmiset voivat lainata rahaa toinen toisilleen. Yritys yhdistää lainan tarjoajan ja rahaa tarvitsevan lainanottajan. Lainanantaja saa lainasta maksettavan koron ja yritys puolestaan komission välittämästään lainasta. Vertaislainat ovatkin nopeasti saavuttaneet suuren suosion piensijoittajien keskuudessa. Vertaislaina sijoituksena takaa tasaisen tuoton joka ei ole riippuvainen pörssikurssien vaihteluista ja sijoittamisen aloittaminen on todella helppoa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*