Tavoitteena on jatkossa vähentää riitatilanteita entisestään.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Osakeyhtiön verotus
Heimo Tuomainen

Yritystoiminnan tuloksesta maksetaan veroa ennakkoon ja tällöin puhutaan ennakkoverosta. Mikäli nämä ennakkoon maksetut verot eivät riitä kattamaan todellisen tuloksen vaatimaa veron määrää, yhteisö voi suorittaa oma-aloitteisesti ennakkoverojen täydennysmaksua. Jos täydennysmaksut jättää väliin, saa kontolleen jäännösverot.

Tampere.fi:n etusivu
Elmer Kanerva

Strategian laadinnan taustalla ovat mm. tiukentuva lainsäädäntö, muuttuneet jätteenkäsittelymenetelmät, kiertotalous ja ilmastonmuutos. Lainsäädännön vaatimuksiin vastataan mm. lisäämällä bio- ja hyötyjätteiden erilliskeräystä ja kasvattamalla jätteiden lajittelutehokkuutta. Tavoitteena on myös vähentää jätehuollon ympäristövaikutuksia; erilaisten jätehuoltopalvelujen ympäristövaikutusten arviointi onkin jatkossa osa toiminnan suunnittelua.

Lääkekorvaukset muuttuvat vuonna 2017
Allan Kujala

Jos lääkettä voi hankkia kerralla vähemmän kuin kolmen kuukauden hoitoaikaa vastaavan määrän, sovelletaan poikkeavaa lääkekohtaista omavastuuta. Tällainen tilanne on esimerkiksi niillä, jotka hankkivat lääkkeensä valmiiksi annosjaeltuina kahden viikon erissä. Poikkeava lääkekohtainen omavastuu on jokaiselta alkavalta hoitoviikolta 0,38 euroa ylemmän erityiskorvausluokan lääkkeillä ja 0,21 euroa lisäkorvatuilla lääkkeillä.

Tavoitteenamme on vähentää tekstiilijätteen syntymistä
Ossian Lappi

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Meillä on 170 vuoden kokemus alalta. Tarjoamme kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, henkilönsuojain-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*