Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Auttava puhelin 24 h
Anssi Joensuu

Joskus ihminen tarvitsee nopeasti kuuntelijaa ja tukijaa, kriisipuhelin auttaa sinua näissä tilanteissa. Voit saada kriisiapua soittamalla, myös anonyymisti. Soita kriisipuhelimeen ja kerro mikä mieltäsi painaa. Kriisipuhelimesta saat luotettavaa keskusteluapua ja vertaistukea. Voit puhua asioista luottamuksella ja käsitellä niitä rauhallisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Auttajamme kuuntelevat sinua lämmöllä ja myötätunnolla. Kriisitilanteita on erilaisia, joskus parisuhde voi ajautua kriisiin, työelämää kohtaa yllättävä kriisi tai perhepiirissä tapahtuu jotain ikävää, joka johtaa kriisin puhkeamiseen. Sairastuminen ja ero voivat olla akuutteja kriisitilanteita, joihin tarvitaan tukea. Myös läheiselle sattuneet ikävät asiat ja tilanteet voivat johtaa kriisiin, aina ei itse tarvitse olla myrskyn keskellä tarvitakseen apua ja voidakseen sekä jaksaakseen tukea ja auttaa omia läheisiään. Kriisipuhelin on sinua varten, kun haluat avautua akuutista ongelmasta.

Avoimet työpaikat paikkakunnittain
Heikki Nikkilä

Helsingin konttorillamme Pasilan Televisiokadulla työskentelee noin 120 digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaista. Joukkoon lukeutuu niin myynnin, analytiikan, asiakaspalvelun, IT:n, talouden, markkinoinnin kuin viestinnänkin osaajia. Joukko datatuotannon, palvelukehityksen, mainostuotannon ja räätälöityjen projektien sekä projektihallinnan työntekijöitä täydentää monipuolisten osaajien kirjon. Tarjoamme siis eri alojen asiantuntijoille mahdollisuuden päästä kehittämään digitaalisia palveluja osana Suomen suurinta media- ja datataloa, ja samalla kehittymään itse osana osaavaa ja ketterää organisaatiotamme!

Kirjoita työhakemus ja CV
Allan Kujala

Hakemusten lukijoillakin on erilaisia mieltymyksiä. Joskus vaikutuksen voi tehdä myös pidempi ja poikkeavampi, markkinoiva hakemus. Voit kirjoittaa luovasti oman mallisi, kunhan se ei poikkea liikaa yleisistä asiakirjastandardeista. Työnantaja saattaa olla tottunut löytämään tietyt asiat tietyiltä paikoilta. Tärkeää on, että se on vastaanottajasta houkutteleva.

Avoimet työpaikat paikkakunnittain
Iivana Oivio

Tampereen yksikkömme avoimet työpaikat soveltuvat digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille, jotka jo tietävät ja taitavat  koukerot. Kannustamme myös uransa alkupoluilla olevia hakemaan avoinna olevia paikkoja, tarjoamme kattavan koulutuksen ja perehdytyksen kaikille uusille fonectalaisille. Fonectan Tampereen toimipisteessä työskentelee vajaat 100 henkilöstöhallinnon, myynnin, asiakaspalvelun, analytiikan, kotisivusuunnittelun ja markkinoinnin ammattilaista. 

Millaisesta asiasta etsit tietoa? Mikä on tilanteesi?
Heimo Tuomainen

Tämä hakemusopas auttaa sinua löytämään oikean hakemuksen. Vastaa kysymyksiin ja pääset sivulle, jossa kerrotaan mitkä ovat hakemisen edellytykset sekä mitä liitteitä hakemukseen pitää liittää. Sivun alareunassa on linkki hakemukseen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*