Teemme yhteistyötä laajan lainantarjoajaverkoston kanssa.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Tanssikoulu DCA
Albert Penttinen

Tanssikoulussamme voit tutustua moneen eri lajiin kuten Dance, Hip Hop, Show, Disco, Locking, Popping, House, Baletti, Nykytanssi, Break, Latin Show, Katutanssi, Voguing sekä lasten tunnit (1,5-8v). Tanssikoulu DCA antaa monipuolista ja korkeatasoista tanssinopetusta taiteen perusopetuksen yleisen ja laajan opetussuunnitelman mukaisesti. EK-ryhmille annettava opetus toteutetaan taiteen perusopetuksen laajan opetussuunnitelman mukaisesti. Teemme yhteistyötä Espoon kaupungin eri toimialojen kanssa (kulttuuritoimi, päiväkodit, koulut) sekä olemme mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja juhlia. Tanssikoulu järjestää vuosittain omat kevät- ja joulunäytökset.
Koulu tarjoaa myös räätälöityjä ohjelma- ja kurssipalveluja (lasten syntymäpäivät, polttarit,  firmojen virkistyspäivät, ohjelmalliset iltamat jne.).

Yhteistyötä monipuolisten kumppanien kanssa
Serafiina Niinistö

Teemme yhteistyötä eri aloilla toimivien organisaatioiden, yhteisöjen ja kouluttajien kanssa. Järjestämme yhdessä kumppaneidemme kanssa maakunnan tarpeisiin vastaavia koulutuksia, totutamme hankkeita ja tapahtumia. Olemme avoimia ehdotuksille!

Ajankohtaiset yhteistyön sisällöt löydät sivupalkista.

Asiantunteva optikkoliike Oulun keskustassa
Gideon Waris

Opti-Silmä on Oulun keskustassa toimiva, ystävällinen ja asiantunteva optikkoliike. Tarjoamme monipuolisia optikkopalveluita, silmälääkäripalveluita sekä korkealaatuisia tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Opti-Silmä on yksityinen ketjuihin kuulumaton optikkoliike, joka on perustettu Oulun Pakkahuoneenkadulle jo vuonna 1976. Olemme suomalaisten yrittäjien perustaman ja omistaman Suomen Näköasiantuntijat verkoston ylpeä jäsen. Suomen näköasiantuntijat on itsenäisten optikkoliikkeiden verkosto. Olemme myös paikallinen Kivijalka -yritys.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*