Top Finance Oy – Viikinkilaina

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Top Finance Oy – Kuluttajaluoton yleiset sopimusehdot
Janne Helminen

Luotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Luotonsaajan koronmaksuvelvollisuus alkaa siitä päivästä, kun luottovarat on annettu pankille siirrettäväksi luotonsaajan pankkitilille. Mikäli luottoon sisältyy erillinen koroton aikajakso, ilmoitetaan asiakkaalle kyseisestä edusta varojen noston yhteydessä. Luotonsaaja on velvollinen maksamaan kulloinkin maksamatta olevalle pääomalle sopimuksen mukaista korkoa. Kuukausierien osamaksuvaihtoehdon kuukausikorko avoimelle saldolle on 7,5%, nimelliskoron ollessa 90 %. Avoin saldo sisältää nostetun luoton määrän, nostoprovision ja kertyneen kuukausikoron. Korko lasketaan todellisten korkopäivien mukaan käyttäen jakajana kuukauden todellisten päivien määrää.

Viikinkilaina
Tiina Kuusela

Viikinkilaina lainapalvelusta voit hakea lainaa 100 – 2000 euroa. Laina on tyypiltään joustoluotto, eli haet lainapäätöksen kerralla isommalle summalle ja nostat tarvitsemasi määrän. Lainan hakijan tulee olla vähintään 21 -vuotias Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Kaikki Viikinkilainan lainat ovat vakuudettomia.

Luotto myönnetään aina asiakaskohtaisesti. Tästä syystä korkokulut voivat vaihdella asiakkaan mukaan.

Lue myös nämä
Yrjänä Niskanen

Lainaa saa haettua nykyisin helposti ja nopeasti netissä. Vaihtoehtoja on kuitenkin todella paljon ja monesti voi olla epäselvää, mitä mikäkin luotto tarkoittaa. Joustoluotto ja kulutusluotto ovat yleisiä lainoja, mutta kaikki eivät tiedä niiden eroja. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja, mutta ne sopivat parhaiten hieman erilaisiin rahantarpeisiin. Hyvä nyrkkisääntö on, että joustoluotto tarjoaa joustavan tavan nostaa rahaa, kun taas kulutusluotto on isompi laina harkittuja hankintoja varten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*