Tutustu selkeisiin lainaehtoihin tästä ja hae yritysluottoa nopeasti!

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Yhdellä hakemuksella monta tarjousta
Heimo Tuomainen

Haku alkaa halutun lainamäärän ja laina-ajan määrittämisellä. Lainahakemukseen merkitään myös tiedot lainan käyttötarkoituksesta, takaajista ja yrityksestä.  Ennen hakemuksen täyttämistä laske yrityksesi tarvitsema lainamäärä. Lainamäärä tulisi suhteuttaa yrityksen lainatarpeeseen ja takaisinmaksukykyyn. Ennen lainanottamista kannattaa tehdä myös realistiset takaisinmaksusuunnitelmat. Lainojen takaisinmaksuaika on pisimmillään 24 kuukautta. Alle 20 000 euron vakuudettomalle yrityslainalle tarvitaan yksi takaaja. Yli 20 000 € lainalle vaaditaan kaksi takaajaa. Takaajien luottotietojen tulee olla kunnossa.

Hae yrityslainaa
Valtter Ranta

Käytämme Siltarahan lainoja rehellisesti sanottuna säännöllisesti. Olen kilpailuttanut osan laskurahoitusta tarjoavista tahoista, mutta koska Siltarahan lainan kk-erä on kerrottu ennakkoon, tiedän, että jopa 1kk:n laina tulee usein jopa kokonaiskustannuksiltaan halvemmaksi kuin laskurahoitus kaikkine kuluineen. Heidän palvelunsa on aina avoinna, joten voin tehdä lainahakemuksen minulle parhaaseen työskentelyaikaan ja
rahat yleensä ovat minulla jo ennen seuraavan, oman työpäiväni alkua. Kaltaiselleni freelancerille, homma on erittäin kannattavaa taloudellisesti. Minulla ei ole kiinteää toimistoa, joten saatan työskennellä niin Indonesiassa tai vaikka Floridassa, pääsen silti jättämään lainahakemuksen ajasta ja paikasta riippumatta. Käsittääkseni takaajan osalta pitää olla kirjoilla Suomessa, mutta toistaiseksi en ole ajatellut vaihtaa verotusmaatani, vaan maksan myös kiltisti veroni, sekä yritykseni, että palkkatuloni osalta. Olenhan saanut ilmaisen koulutuksen, joten ainakin nyt vielä vähän aikaa veroja Suomeen makselen, vaikka vapaan konsultin osalta saankin mennä ja elää miten lystään ja jokainen keissi on kuitenkin aina erilainen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*