ue lisää LähiTapiolan palveluista ja asiakkaiden kokemuksista!

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Private Banking
Amanda Jaakola

Onnistumistamme mitataan yhdessä sovittujen tavoitteiden lisäksi keskinäisellä luottamuksella, kuten työsuhteissakin. Sijoittajat vaativat yksityispankkipalveluilta selkeää lisäarvoa. Yksityispankki 2018 –tutkimuksessa sijoittajat arvioivatkin meidät hinta-laatusuhteeltaan Suomen parhaaksi. Toimintamme perustuu laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin sijoittamisen palveluihin kaikissa omaisuusluokissa sekä palvelulupauksiin, jotka pidämme.

LähiTapiola Palvelut Oy
Lahja Valtonen

Revontulenkuja 1, 02100 Espoo
Postiosoite: 02010 LÄHITAPIOLA
Vaihde: 09 4531 (ma-pe klo 8-18)

Yhtiöryhmän muodostavat LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja alueyhtiöiden lisäksi valtakunnalliset LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoito. LähiTapiolan asiakkaiden pankkiasiat hoidetaan S-Pankissa ja lakisääteinen työeläketurva Elossa.

LähiTapiola Satakunta
Kai Reijonen

01019- ja 0206-palvelunumeroihin soittaminen maksaa lankaverkosta paikallisverkkomaksun hinnan kaikkialta Suomesta. Matkapuhelimesta soitettaessa puhelu maksaa oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran.
Nämä numerot ovat yritysten käyttämiä palvelunumeroita, joista ei peritä erillisiä palvelumaksuja.
Hätäpalvelunumero 24 h/vrk on kotimaasta soitettuna maksuton. Hätäpalveluun voi soittaa kiireellisissä hätätapauksissa. Ulkomailta soitettaessa kaikki puhelut ovat operaattorin ulkomaanpuhelun hintaisia, myös hätäpalvelupuhelut.
0205-alkuisiin numeroihin soittaminen maksaa
– kiinteästä verkosta 0,0835 € / puh + 0,0702 € / min
– matkapuhelimesta 0,0835 € / puh + 0,1717 € / min
– ulkomailta kyseisen maan ulkomaanpuhelumaksun verran.
Puhelinpalvelusta vastataan keskimäärin runsaan minuutin kuluttua puhelun kirjauduttua järjestelmäämme. Jos palvelussamme on ruuhkaa, toivomme että voit soittaa myöhemmin uudelleen tai otat yhteyttä verkkopalvelun viestit-osiossa.

Private Banking
Kaisa Järvenpää

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaan elämäntilanteesta, sijoittamisen nykytilasta, tavoitteista talouden hoidolle sekä toiveista yhteistyölle. Tämän vuoksi tapaamisemme ei ala tuotto- eikä tuotekeskustelulla, vaan varmistamme, että ymmärrämme miltä pohjalta ratkaisun rakennamme. Tavoittenamme on aina pitkäaikainen, tyytyväinen asiakassuhde.

Private Banking
Janita Kivelä

Yhä useammalla on sijoitusvarallisuutta, jonka hoitoon kaipaa apua. Varallisuudenhoito koetaan silti usein etäiseksi, ehkä jopa vaikeasti lähestyttäväksi. Harvassa nimittäin on yksityispankki, joka toimii läpinäkyvästi, olennaiseen keskittyen ja vieläpä asiakkaidensa ehdoilla.

Tai sellainen, joka tyytyy yksinkertaiseen ja hillittyyn esillepanoon, sen sijaan, että panostaisi omiin prameisiin toimitiloihin – asiakkaidensa kustannuksella.

On harvinaista kehittää palveluja ja tuotteita vain aitoon tarpeeseen, jatkuvassa yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tai olla asiakkaiden kanssa samassa veneessä ja hoitaa heidän varallisuuttaan saman sijoitusstrategian mukaan kuin omaansa.

Ja aivan tavatonta on jättää varainhoitopalkkio kokonaan perimättä, jos yhdessä asetettuja tavoitteita ei saavuteta.

Useimmat yksityispankeista eivät toimi näin.

Paitsi yksi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*