Uuden tai käytetyn auton osto liikkestä

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Käytetyn auton osto-opas – Muista nämä 6 asiaa
Julius Reijonen

Korkea hinta ei välttämättä ole tae auton laadusta, koska käytetty auto yksityisen myyjän myymänä voi saada hintansa epämääräisin perustein. Tämä ei tarkoita, että käytettyä autoa ei pitäisi ostaa yksityiseltä, vaan että pitää olla valmis keskustelemaan ja myös kyseenalaistamaan myyntihinnan.

Käytetyn tai uuden auton ostaminen
Kirsi Jaakola

Auton valinta on monella pitkä prosessi, johon vaikuttavat niin hinta, ominaisuudet ja ulkonäkö kuin sen asiantuntevan työkaverin mielipidekin. Koeajo ei välttämättä kerro mitään ensimmäistä ajokkiaan hankkivalle. Autojen tekniset tiedot ovat yhtä lailla hyödyttömiä, jos et tiedä mitä ne kertovat.

Auton ostaminen – vinkkejä ostajalle
Elina Valtonen

Älä osta sikaa säkissä, vaan tutustu ostamaasi autoon perusteellisesti. Koska et todennäköisesti voi aivan tietää, missä kunnossa auto on, on suositeltavaa tehdä puolueeton kuntotarkastus. Siinä ostettava auto tarkastetaan huolella, minkä jälkeen sinä saat käteesi tarkastuspöytäkirjan, josta ilmenevät auton kunto, mahdolliset puutteet sekä tulevat korjaustarpeet. Sen jälkeen voitkin hyvillä mielin alkaa tehdä kauppaa tai jättää sen kokonaan tekemättä!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*