Vakuutusopas auttaa parhaan vakuutuksen valinnassa sinulle, läheisillesi ja omaisuudellesi.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Autovakuutus
Into Ikonen

Autovakuutus eli kasko ja liikennevakuutus yhdessä korvaavat autollesi tai sen varusteille sattuneita vahinkoja sekä vastapuolen henkilö- ja esinevahinkoja. Liikennevakuutuksessamme vahingottomuus ja entistä paremmat bonusedut tuovat kokonaisuutena parhaan bonuksen. Nyt olemme parantaneet kaskoja entisestään ja saat samalla rahalla kattavammat vakuutukset. Lisäsimme Loisto- ja Laajaan kaskoon Pysäköintivakuutuksen – ilman lisämaksua.

Terveysvakuutus aikuiselle
Joni Soro

Paljonko terveysvakuutus sitten maksaa? Terveysvakuutuksen hinta on riippuvainen muun muassa siitä, mitä turvia valitset tarpeisiisi räätälöitävään vakuutukseen. Pohjola Vakuutuksen yksityiseen terveysvakuutukseen sisältyy aina hoitoturva sairauden ja/tai tapaturman varalle, mutta voit halutessasi laajentaa vakuutusta lisähoitoturvilla ja hammasturvalla eli hammasvakuutuksella. Terveysvakuutuksen hinta muuttuu ja päivittyy tekemiesi valintojen mukaisesti.

Autovakuutus
Esko Sundqvist

Halvin autovakuutus ei välttämättä ole paras ratkaisu, sillä vahingon sattuessa kuluja kertyy paljon muustakin kuin auton korjaamisesta. Jos liikut autolla päivittäin ja vahinko sattuu, sijaisauton hankkiminen omakustanteisesti voi tulla kalliiksi ja viedä aikaa. Halvin auton vakuutus jättää usein korvauksen ulkopuolelle myös vahingot, joissa tuntematon osapuoli on naarmuttanut tai törmännyt autoosi parkkipaikalla ja poistunut paikalta. Autovakuutusta ottaessa kannattaakin miettiä kokonaiskustannuksia, jotka vahingon sattuessa itselle koituvat. Halvin ei välttämättä oikeasti ole halvin vahinkotilanteessa.            

Matkavakuutus
Sirkku Palo

Kun vertailet matkavakuutuksia ja matkavakuutusten hintoja, kiinnitä hinnan lisäksi huomiota siihen, mitä matkavakuutus korvaa ja miten saat itsellesi kattavimman turvan sairastumisen tai vahingon varalle. Matkavakuutusten hinnat vaihtelevat esimerkiksi sen perusteella, vakuutatko myös matkatavarat tai minkä summan valitset peruuntumisturvan enimmäiskorvaukseksi. Edullinen matkavakuutus ei aina välttämättä ole paras matkavakuutus juuri sinun tarpeisiisi.

Kotivakuutus
Eevert Kekkonen

Irtaimiston eli kodin tavaroiden arvoa voi olla vaikea arvioida todenmukaisesti. Irtaimistovakuutukseen sopivaa enimmäiskorvauksen määrää miettiessäsi onkin hyvä muistaa, että irtaimistoon kuuluu pääsääntöisesti kaikki, mitä otat mukaan muuttaessasi. Kannattaakin pohtia paljonko kotisi tavarat maksaisivat nyt kaupassa, jos ostaisit ne kaikki uudestaan, ja asettaa irtaimistovakuutuksen enimmäiskorvaus vastaamaan tätä summaa huomioiden vakuutuksen ikävähennykset. Irtaimistovakuutus korvaa valitsemaasi enimmäiskorvaukseen asti mm. huonekalut, vaatteet, astiat, viihde-elektroniikan kuten puhelimen ja tv:n, harrastus- ja urheiluvälineet sekä erilaiset arvoesineet.

Autovakuutus
Jukka Valtonen

Autovakuutuksen hintaan vaikuttavat monet hinnoittelutekijät, kuten auton ja vakuutuksenottajan tiedot sekä vuodessa ajetut kilometrit. Esimerkiksi ajoneuvon merkki vaikuttaa hintaan sen vuoksi, että varaosien hinnat ja korjauskustannukset vaihtelevat eri merkkien kohdalla. Muita hinnan muodostumisen kannalta merkittäviä tekijöitä ovat muun muassa auton teho, paino ja ikä. Vakuutuksenottajan tiedoista hinnoittelun kannalta keskeisiä tekijöitä ovat vakuutuksenottajan ikä, asuinpaikka ja vahinkohistoria. Nuorella ihmisellä on vähemmän kokemusta kuin kokeneella kuljettajalla ja toisaalta taas rutinoituneet kuljettajat eivät välttämättä ole liikenteessä aina hereillä, koska he luottavat kokemukseensa. Henkilökohtainen vahinkohistoria määrittää bonusten suuruuden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*