Vauraus Suomi Oyj – Yrityslainat

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Joukkorahoitettua yrityslainaa
Nooa Wirtanen

Voit hakea lainaa yhtiömuodosta riippumatta eri käyttötarkoituksiin kuten yrityskaupan toteuttamiseen, käyttöpääoman vahvistamiseen tai kasvun rahoittamiseen ja investointeihin.

Etsitkö rahoitusta?
Aila Lahtinen

Jokaisen yritystä edustavan lainanhakijan henkilöllisyys varmistetaan. Yritysten Riskipisteet tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n kautta. Osakeyhtiöiden lainahakemuksissa pyydämme sinulta hallituksen kokouspöytäkirjan, jossa on päätös lainan hakemisesta. Lisäksi tarkistamme, että lainanhakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Riskipisteiden perusteella annamme asiakkaillemme luottoluokituksen C-AAA.

Vauraus Suomi Oyj
Tiina Kuusela

Kun Vauraus perustettiin, makasi Suomessa 100 miljardia euroa patalaiskaa rahaa. Samaan aikaan yritysten oli vaikea saada rahoitusta silloin kun sitä eniten tarvitaan. Ideamme olikin pk-yritysten vertaislaina. Palvelu vaati monimutkaisen ohjelmiston, jonka kehittäminen oli pitkä ja työläs projekti. Ensimmäiset lainat välitettiin vasta kaksi vuotta yrityksen perustamisen jälkeen. Sekä sijoittajat että yritykset ovat toivottaneet Yrityslainat-palvelumme lämpimästi tervetulleeksi. Olemme tähän mennessä välittäneet lainoja jo yli 75 miljoonan euron arvosta.

Yritys
Veijo Peltola

Vauraus on välittänyt joukkorahoitteisia yrityslainoja Suomessa jo vuodesta 2013. Yrityksemme on alan suurin toimija ja yhteensä kauttamme on rahoitettu yli 1000 yritystä yhteensä yli 150 miljoonalla eurolla. Meille on tärkeää olla mukana tukemassa talouskasvua ja yrittäjyyttä, pienestä suureen yritykseen. Vaurastutaan yhdessä.

Ota yhteyttä
Sanelma Heiskanen

Lähetimme sinulle tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä koodi alle vahvistaaksesi puhelinnumerosi.

Vauraus Yrityslainat
Säde Harjula

Liitteenä sinun tulee toimittaa viimeisin vahvistettu tilinpäätös, kirjanpitotiedot kuluneesta tilikaudesta, mahdollisimman tarkka selvitys lainan käyttötarkoituksesta, tiliote yhtiön maksuliiketilistä ja hallituksen kokouksen päätös lainan hakemisesta. Verkossa tehdyn lainahakemuksen voi tehdä ainoastaan yrityksen allekirjoitusoikeutettu henkilö. Nämä toimenpiteet ovat tavallisia varsinkin silloin, kun joukkorahoituspalvelun kautta haetaan suurempia lainoja. Kun varaudut niihin heti alkuvaiheessa, ei prosessi hidastu tarpeettomasti.

Etsitkö tasaista tuottoa sijoituksellesi?
Mariitta Harjula

Sijoitus juniorilainaan mahdollistaa sijoittajalle pääsyn rahoittamaan samaa vastapuolta kuin seniorirahoittaja (usein pankki), jolloin kohdeyhtiö on aina läpikäynyt myös seniorirahoittajan luottoprosessin ja seniorirahoittaja on päättänyt lisätä vastuita kyseiselle vastapuolelle. Sijoittaja saa junioriainasijoitukselleen yleensä moninkertaisen koron seniorirahoittajaan nähden ja kantaa myös selkeästi korkeamman riskin, koska mahdollisessa ongelmatilanteessa seniorirahoittajalla on oikeus saada kassavirta ennen juniorilainaan sijoittanutta. Juniorilainassa velallinen maksaa koko laina-ajan korkoa suhteessa lainan alkuperäiseen pääomaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*