Venevakuutus tuo turvaa kokeneillekin merenkävijöille vahingon sattuessa.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Venevakuutus
Joni Mäenpää

Venevakuutus on turva veneelle ja veneen varusteille. Venevakuutukset suojaavat veneesi osat esimerkiksi ilkivallan, palovahingon, kuljetettaessa sattuvan vahingon sekä talvisäilytyksen aikana yllättävän varkauden varalta. Paras venevakuutus tuo veneellesi turvaa myös karilleajosta, pohjakosketuksesta tai vesillä sattuvasta törmäyksestä aiheutuvan vahingon varalle. Valitse alta tarpeisiisi sopiva Pohjola Vakuutuksen venevakuutus, tutustu, laske venevakuutuksen hinta ja turvaa veneesi niin vesillä kuin mailla.

Tuo Travel
Mailis Kaila

We are a team of true experienced wholesale professionals who decided to put together all their know-how to offer brand new travel strategies, combining Creativity, Technology and Invention.
Our vision is to build an innovative business network that will let us become the leading destination management company in Italy you can always rely on. 
Those who choose TUO choose to be privileged.

Venevakuutus
Albert Penttinen

Venevakuutus korvaa veneellesi äkillisen ja ennalta arvaamattoman tapahtuman aiheuttaman vahingon. Vakuutus tehdään aina sinun tarpeidesi mukaisesti. Valitset itse, mitkä riskit haluat mukaan vakuutukseen ja mistä vastaat itse. Vain tulipaloriski on perusturvasi vuoksi pakollinen. Näin tiedät täsmälleen mitä olet vakuuttanut, etkä maksa turhasta.

Tapaturmavakuutus – turvaa tapaturman varalle
Esteri Maijala

Tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, mutta korvauksia maksetaan kuitenkin vain Suomessa syntyneistä kuluista. Jos tapaturma sattuu ulkomailla ja edellyttää lääkäriä tai muita kuluja aiheuttavia toimenpiteitä ulkomailla, on turvanasi Pohjola Vakuutuksen matkavakuutus. Matkavakuutus turvaa matkan aikana alkavien sairauksien sekä sattuvien tapaturmien varalta, ja voit laajentaa vakuutuksen kattamaan myös läppärit, kamerat, puhelimet ja muut matkatavarat mm. rikkoutumisen, katoamisen sekä varastamisen varalta. Pääset tutustumaan vakuutukseen alta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*