Vertaa pankkien luottokortteja opiskelijoille.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Löydä sinulle sopivin Visa-luottokortti
Kaisa Järvenpää

Eksoottisempiin maailmankolkkiin, ja etenkin pieniin kyliin, matkustaessa joskus voi kuitenkin käydä niin, että Visalla ei voi maksaa tai nostaa rahaa kyseisessä paikassa. Sama pätee myös MasterCardiin ja kaikkiin muihinkin luottokorttiyhtiöihin, eli mikään kortti ei ole pomminvarma matkakumppani, joka kävisi maksuvälineenä kaikkialla. Onneksi Visalla kuitenkin on omilla nettisivuillaan kätevä kartta, josta voi tarkistaa, löytyykö omasta matkakohteesta pankkiautomaatti, josta voi nostaa rahaa Visalla. Kartasta selviävät myös kaikki pankkiautomaattiin liittyvät oleelliset tiedot, kuten toimiiko automaatti sirulla vai magneettijuovalla ja automaatin aukioloajat.

Luottokortin saaminen on helpompaa opiskelijalle kuin työssäkäyvälle
Eevertti Nykänen

Kortin hakijalla tulee myös olla säännölliset tulot, kuten esimerkiksi palkka tai eläke. Usein pelkkä säännöllinen tulo ei kuitenkaan vielä riitä, sillä pankit vaativat monesti pidempiaikaisempaa työsuhdetta: vaikka olisi hyväpalkkaisessa työssä, ei korttia ehkä myönnetä, jos työsuhde on vasta alkanut, tulot ovat epäsäännölliset tai jos työsuhde on määräaikainen.

Löydä sinulle sopivin MasterCard-luottokortti
Inka Talo

Amex ja Diners ovat tunnetusti hulppeita etuja tarjoavia kortteja. Kuitenkin myös Mastercard tarjoaa ns. premium-kortteja. Esimerkiksi Aktian korteista löytyy monipuolisia luksus-etuja sisältävä Aktia World Elite Mastercard. Kortilla pääsee lentokenttäloungeihin, siihen sisältyy monia vakuutuksia kuten kattava matkavakuutus sekä henkilökohtainen concierge -assistenttipalvelu. Vertaile eri premium-luottokortteja täällä.

Osuuspankki
Ilona Toivonen

OP:n maksukortit kerryttävät pääsääntöisesti bonuksia omistaja-asiakkaille credit-puolelta tehdyillä maksuilla. OP-bonuksilla maksetaan automaattisesti pankkipalvelumaksuja, kuten: päivittäisasioinnin palveluja, lainojen palvelumaksuja, luoton toimitusmaksuja, valuutanvaihdon palkkioita ja varainhoidon palkkioita. Lisäksi bonuksia voi käyttää vakuutusten maksamiseen. Bonukset ovat voimassa viisi vuotta niiden kertymisestä, jonka jälkeen ne vanhenevat. Koko perheen asioinnista voi luoda perhekokonaisuuden, jolloin kaikkien perheenjäsenten pankki- ja vakuutusasiointi lasketaan yhteen, jolloin OP-bonuksia kertyy enemmän.

Löydä luottokortit parhailla maksutapaeduilla
Nooa Wirtanen

Danske Bank MasterCard Platinum -kortilla saa 0,5 prosenttia maksutapaetua kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista, eli siis myös lentolipuista ynnä muista kalliista hankinnoista. Myös rinnakkaiskorttien ostokset kerryttävät maksutapaetua. Maksutapaetu maksetaan asiakkaan tilille kerran vuodessa, minkä jälkeen summa on vapaasti asiakkaan käytettävissä. Danske Bank MasterCard Platinumin vuosimaksu on 180 euroa ja luoton korko 7 %. Stockmann MasterCard on Nordean myöntämä luottokortti, mutta se on silti saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille. Kortilla saa 0,5 prosenttia maksutapaetua kaikista Stockmannilla tehdyistä ostoksista. Nordean asiakkaat saavat korttiin halutessaan debit-puolen, eli kortista saa myös yhdistelmäkortin. Sekä kortin luottopuolella että kortin pankkipuolella tehdyt ostokset kerryttävät maksutapaetua. Maksutapaetu hyvitetään heti kassalla ostoksia maksaessa, eli käytännössä ostoksista saa joka kerta 0,5 prosenttia alennusta. Kortissa ei ole vuosimaksua ja myös rinnakkaiskortit ovat ilmaisia. Luoton korko Stockmann MasterCardissa on 10 %. S-Etukortti Visalla saa 0,5 prosenttia maksutapaetua ostoksista S-ryhmän toimipaikoissa. Kannattaa kuitenkin huomata, että S-Etukortti Visa ei ole sama asia kuin S-Pankkikortti. Lue lisää S-Etukortin ja S-Pankkikortin eroista täältä. Maksutapaetu hyvitetään asiakkaan S-Pankin tilille kerran kuukaudessa. S-Etukortissa ei ole vuosimaksua, ja sen korko on 6 %. St1 Visa on ruotsalaisen Ikano Bankin myöntämä luottokortti. Sillä saa 0,5 prosenttia maksutapaetua kaikista luotolla tehdyistä ostoksista, ja lisäksi kortilla saa 2 prosenttia maksutapaetua kaikista Shell- ja St1-asemilla tehdyistä ostoista. Maksutapaetu hyvitetään kuukausittain asiakkaan Visa-laskulla. Kortti on vuosimaksuton ja luoton korko on 12 %.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*