Vertaile 20000€ lainat, löydä halvin laina ja hae lainaa 20000 € ilman vakuuksia.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa 20000 euroa heti tilille netistä – Kulutusluotot 20000e ilman vakuuksia tai takaajia
Toivo Anttila

Lainan voi pääsääntöisesti saada raha- asiansa hyvin hoitanut, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Lisäksi myönteinen lainapäätös edellyttää useimmiten pysyvää osoitetta Suomessa, vakituisia kuukausituloja, henkilökohtaista pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksia sekä matkapuhelinnumeroa.

Lainantarjoajat poikkeavat toisistaan siinä suhteessa, minkä ikäiselle henkilölle laina myönnetään. Myös 18- vuotias saa todennäköisesti lainattua 20000 euroa jostain, mikäli hänellä on sellaiset vakituiset tulot, joiden turvin lainan takaisinmaksusta on todennäköistä selvitä määräajassa. Pääsääntöisesti lainantarjoajat kuitenkin myöntävät näin suuria lainoja vain yli 20- vuotiaille henkilöille.

Useimmat yritykset myöntävät lainan myös muualta Suomeen muuttaneille, kunhan heillä on säännölliset, riittävät tulot, pysyvä asuinpaikka Suomessa ja laillinen oleskelun peruste. Lisäksi asumisen tulee olla vakituista Suomessa ainakin niin, että muutto ulkomaille ei ole ajankohtaista laina- ajan sisällä.

Myönteinen lainapäätös edellyttää käytännössä aina puhtaita luottotietoja, mutta ei aina. Jotkin yritykset voivat myöntää jopa 20000 euron lainan henkilölle, jolla on pieni määrä jo pois maksettuja maksuhäiriömerkintöjä, jos hänen tulonsa ovat sellaiset, joiden turvin lainan takaisinmaksu onnistuu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*