Vertaile korot ja löydä paras kertalaina

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainavertailu 2019
Paula Kallio

Joustoluotto on kätevä ratkaisu silloin kun tarvitset rahaa pikaiseen tarpeeseen. Joustoluotolla voit nostaa pieniä summia kerrallaan, juuri silloin kun sitä tarvitset. Joustoluotto toimii kuin luottokortti, aseta kuukausittaiset rajat ja voit käyttää juuri sen verran rahaa kuukaudessa kun sitä tarvitset.

Löydä paras säästötili vertailemalla
Veijo Peltola

Säästötili on erityisesti säästämiseen tarkoitettu pankkitili. Säästötilillä olevat varat keräävät korkoa, joka yleensä maksetaan tilinhaltijalle vuosittain. Mitä enemmän rahaa säästötilillä on, sitä enemmän korkoa säästösumma kerää. Säästötileihin voi myös liittyä ehtoja, jotka rajoittavat esimerkiksi rahanostojen määrää. Säästötilejä on myös olemassa pidempiaikaiselle säästöille ja määräaikaistalletuksille.

Vertaislaina
Toivo Hänninen

Lainanhakijan kannalta vertaislainat, kulutusluotot ja joustoluotot eivät poikkea toisistaan paljoakaan. Lainat myönnetään samanlaisilla kriteereillä, ja lainasummat sekä laina-ajat ovat samankaltaisia. Takaisinmaksun ehdot ovat yhteneväiset. Jos et maksa lainaa ajoissa pois, aiheuttaa se vakavia seurauksia yhtä lailla vertaislainan kuin muunkin lainan kohdalla. Myös maksamaton vertaislaina voi mennä perintään.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*