Vertaile puhelinliittymät

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Etusivu
Kaleva Vepsäläinen

Puhelinliittymä on tänä päivänä erittäin helppoa ja vaivatonta tilata netistä. Huomattavasti helpompaa kuin lähteä jonottamaan kauppaan vaihtamaan tai ostamaan uutta liittymää, sillä nykyään kaikki tapahtuu kotoa käsin vaivattomasti verkossa omalla tietokoneella. Tilaamalla liittymän netistä, voit saada sen jopa muutamassa arkipäivässä postilaatikkoosi.

Etusivu
Into Ikonen

Ero kalleimman ja vastaavan halvimman rajattomalla 4G-netillä varustetun puhelinliittymän välillä oli vuoden 2017 maaliskuussa 433 euroa vuodessa. Kun vertailimme hintoja vain datan perusteella (jättäen huomiotta erot puheluissa ja viesteissä) ero oli yli 500 euroa vuodessa.Vertaa siis ennen kuin vaihdat liittymää, sillä 500 eurolla käyt 10 kertaa kaupassa tai lennät vaikkapa Barcelonaan ja takaisin. Vertaa liittymät tai katso lista halvimmista liittymistä. Palvelemme myös Ruotsissa: Super Mobilabonnemang

Parhaat puhelinliittymät
Inari Härmälä

Puhelinliittymät.net tarjoaa palvelun, joka auttaa jokaista löytämään itselleen sopivan liittymän. Me tutkimme, mitä tämän hetken puhelinliittymien tarjoajat ovat tuoneet markkinoille ja autamme kuluttajia löytämään itselleen sopivan paketin. Meidän vertailussa on mukana esimerkiksi Elisan, DNA:n and Moin liittymät, joten saat kattavan yleiskuvan tarjonnasta. Paras puhelinliittymä löytyy nyt helpommin kuin koskaan!

Tilaa rajaton puhelinliittymä
Toivo Hänninen

Rajaton liittymä parhaalla 450 Mbit/s -nopeudella. Tällä paketilla surffaat rajattomasti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Muualla EU/ETA-maissa käytössäsi on reilusti netinkäyttöä (20 Gt/kk). Ole myös ensimmäisten joukossa nauttimassa 5G-verkosta – avaamme 5G-verkon tähän liittymään heti kaupallisten verkkojen avauduttua. Mahdollistaa tällä hetkellä jopa 450 Mbit/s latausnopeuden sekä huikean 100 Mbit/s lähetysnopeuden 4G+-verkossa.

DNA – Puhelinliittymät
Asko Määttä

Tavoitteemme on tarjota kuluttajille ja yrityksille nopea, helppo ja selkeä palvelu, jossa tarjoamme uusimman tiedon operaattoreista, heidän uusista tuotteista ja tarjouksista. Jos sinulla on kysyttävää palvelustamme, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Etusivu
Kerttu Haapalainen

Jos sinä puhut paljon ja maksat erikseen jokaisesta puhutusta minuutista, kannattaa tutustua tämän päivän uusimpiin ja ajankohtaisimpiin puhelinliittymä tarjouksiin, sillä sieltä löytyy melko varmasti edullisempi liittymävaihtoehto myös sinulle.

Prepaid liittymät
Timo Laakkonen

Nuoret ja opiskelijat ovat yksi prepaid-liittymien kohderyhmistä. Koska nuori opiskelija joutuu laskemaan tarkasti jokaisen sentin, ei yllätyslaskuihin ole varaa. Normaalia suurempi puhelinlasku saattaa kaataa nuoren talouden pitkäksikin aikaa. Siksi prepaid on hyvä ratkaisu. Nuori voi ladata liittymälle etukäteen sellaisen summan rahaa, johon hänellä on varmasti varaa. Näin ikäviä yllätyksiä ei pääse koskaan syntymään. Summa voi myös vaihdella kuukausittain sen mukaan, miten paljon nuorella on rahaa käytettävissään. Esimerkiksi kesäkuukausina ja kesätöiden aikana on siis helppo ladata puhelimelle enemmän saldoa kuin yleensä. Prepaid-liittymät eivät nykyään ole yhtään niin sanottuja normaaliliittymiä huonompia. Tarjolla on monenlaisia liittymiä, joista suurin osa tarjoaa myös nopeaa 4G-nettiä edulliseen hintaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*