Vertailimme määräaikaistilien korot ja muut ehdot.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Osingot, korot ja rojaltit kansainvälisissä tilanteissa
Iida Kivi

Rajoitetusti verovelvolliselle maksetuista koroista ei yleensä tarvitse periä veroa Suomessa. Rojalteista ei peritä lähdeveroa, jos kyse on korko- ja rojaltidirektiivin tarkoittamista rojalteista (2003/49/EY). Osingoista ei peritä lähdeveroa, jos ne maksetaan sellaiselle emo- ja tytäryhtiödirektiivissä tarkoitetulle yhtiölle, joka omistaa välittömästi vähintään 10 % osinkoa maksavan yhtiön pääomasta (90/435/ETY).

Määräaikaistilit
Manne Heinonen

Määräaikaistili on hyvä vaihtoehto etenkin silloin kun tiedät ettet tarvitse varoja hetkeen. Tilien korot kuitenkin vaihtelevat suuresti, joten pankin valinnan kanssa kannattaa olla tarkkana. Monilla pankeilla on hyviä korkotarjouksia ympäri vuoden. Ennen tallettamista muista tarkistaa minkälaisen talletussuojan pankki antaa säästöillesi.

Komplett Bank
Valtter Ranta

Joustoluottoa saa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Luotto on aina käytettävissä, siihen asti kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen. Nimelliskorko vaihtelee 4,9%-19,9% välillä (sidottu 3 kuukauden euribor-korkoon). Lainassa on myös avausmaksu, joka vaihtelee välillä 45-195 euroa ja riippuu lainasummasta. Alle 3000 euron lainaan avausmaksu on 45 euroa, jonka jälkeen avausmaksu kallistuu. Yli 36 000 euron lainalle avausmaksu on 195€. Lainassa ei ole kiinteää kuukausilyhennystä: vain korot ja muut kulut tulee maksaa kuukausittain, eli lyhennystahti on itse päätettävissä lainapääoman osalta. Komplett joustoluottoon kuuluu myös valinnainen lainaturvavakuutus (tarjoaa BNP Paribas Cardif). Lasku tulee sähköpostitse, paperilasku maksaa 5 euroa. Komplett tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa lisää lainaa lainan takaisinmaksun jälkeen alunperin myönnettyyn lainarajaan asti (ns. uplift). Voit vertailla Komplett Bankin luottoa muiden tarjoajien joustoluottoihin täällä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*