Vertaislaina Oy – Lainaaja

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Yhteystiedot
Mailis Kaila

Yleinen puhelinnumeromme on  09 6829 8002. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 9-16, muulloin voit jättää meille soittopyynnön.

Lainaaja lopettaa vertaislainatoiminnan
Tommi Kuoppala

Mikäli lainanottaja ei maksa laskujansa aikataulun mukaisesti, ne siirtyvät perintätoimiston käsiteltäviksi. Suurin osa perintätoimistolle siirretyistä vertaislainoista saadaan maksettua takaisin, mutta aina näin ei kuitenkaan käy. Tällöin laina siirtyy oikeudelliseen perintään. Tässä vaiheessa selvitetään velallisen maksukyky ja kerätään maksut. Jos velallisella ei ole ulosmitattavaa omaisuutta, tuloja eikä tuloja ole odotettavissa jatkossakaan, ulosotto antaa varattomuusilmoituksen. Tässä vaiheessa sijoittajalle syntyy luottotappio. Huomattavaa kuitenkin on, että tämä luottotappio voi myöhemmin kumoutua, jos velallinen saa tuloja. Tällöin sijoittajalle tuloutuu luovutusvoittoa perintämaksuista.

Nollaa salasanasi
Armas Ojala

HUOM. Kirjoitusasun yllä pitää vastata täysin rekisteröityessäsi käyttämääsi sähköpostia. Kun klikkaat “Nollaa” me lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on linkki Lainaajaan. Sinun täytyy klikata kyseistä linkkiä 5 tunnin kuluessa uuden salasanan aktivoimiseksi. Tilisi on lukittuna, kunnes olet hyväksynyt salasanan. Jos et aktivoi salasanaa 5 tunnin sisällä, tilisi pysyy lukittuna, kunnes voimme varmistaa henkilöllisyytesi jollakin toisella tavalla.

Vertaislaina
Saimi Hakala

Fellow Finance:n kautta voit hakea vertaislainaa jopa 10000 euroon asti. Lainaaminen ei vaadi takaajia tai vakuuksia ja maksuaikaa saa joustavasti. Ikäraja palvelussa on 20-vuotta ja lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen. Fellow Financen sivustolta löydät myös kätevän lainalaskurin, jonka avulla näet arviot lainan kuukausieristä haetun summan ja maksuajan perusteella.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*