Vinkkejä siihen, kuinka säästät ja olet huolellinen.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Linkkejä ja vinkkejä
Eevertti Nykänen

Sanastokeskus TSK ry:n (ent. Tekniikan Sanastokeskus) verkkosivut tarjoavat tietoa sanastotyöstä ja erikoisalojen termien käytöstä. Sivuilta saa uusimmat tiedot esimerkiksi tietotekniikan sanastosta sekä uusista erikoisalojen sanakirjoista. Sivustolta saa eväitä ja apua termien etsimiseen, pohtimiseen, luomiseen ja valintaan. Sivustolla on myös erinomainen esitys hyvän termin ominaisuuksista (ks. sivustolla oleva Olli Nykäsen artikkeli “Mitä TSK sanoo hyvistä ja huonoista termeistä – ja milloin?”).

Näin säästät lennoista
Kai Reijonen

Lentojen varaamisessa voi säästää pitkän pennin, kun ei ole lyönyt etukäteen matkapäiviä lukkoon. Jos olet lähdössä pidemmälle reissulle tai kevätviikonloppu Lontoossa kiinnostaisi, kannattaa ehdottomasti katsella vaikka yhden kuukauden ajalta, milloin lähtö tulee halvimmaksi. Viikonloput ja keskiviikko ovat kalliita matkustuspäiviä. Tulet yllättymään, kuinka yhdenkin päivän siirto lähtöpäivissä voi muuttaa hintaa paljonkin! Kohteesta riippuen halvimmat ajat lentää ovat kävettalven kuukaudet tammikuusta toukokuun ja syyspuolella syyskuusta joulukuun alkuun. Kesä ja talven juhlapyhät ovat kalleimpia aikoja hypätä koneeseen. Ole hyvissä ajoin liikkeellä, sillä hinnat tuppaavat nousemaan, mitä lähempänä suunniteltua matkapäivää ollaan! Kansainvälistä lentoa suunnitellessasi lentojen vilkuilun voi aloittaa jopa 8 kuukautta ennen matkaa: näin ainakin tiedät hyvissä ajoin, missä hinnoissa liikutaan.

Etäsuhteet – Kuinka pitää se elossa?
Seem Soininen

Vaikka asuisit 10,000 kilometrin päässä ihastuksestasi, niin tämä ei estä lahjojen ostamista ja lähettämistä. Itseasiassa, nimenomaan etäsuhteessa mielestäni niitä lahjoja pitäisi ostaa tavallistakin enemmän. Lahja voi myös olla mitä tahansa, aina ei ole pakko olla yliromanttinen. Tiedätkö kumppanisi tekevän tänään pitkää päivää? Tilaa hänelle aikainen lounas työpaikalle. Onko hänellä syntymäpäivä ensi viikolla? Tilaa kukkalähetys ja vaikkapa suklaarasia. Lahja voi olla mitä tahansa ja sen ei todellakaan tarvitse olla rahallisesti arvokas. Usein parhaat lahjat ovatkin sieltä halvimmasta päästä. Lahjoja voit lähettää esimerkiksi Gift Basketin kautta. Tämä ei tosiaankaan ole ainoa vastaava palvelu, mutta sen kautta voit ainakin poimia lahjaideoita.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*