Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vivus
Paula Kallio

Kun haet lainaa ensimmäistä kertaa, niin lainanhakeminen tapahtuu netissä olevalla hakemuksella, ensimmäisen lainauskerran jälkeen sinulla on oma asiakasprofiili. Vanhana asiakkaana voit hakea lainaa nopeasti oman asiakasprofiilisi kautta tai puhelimitse.

Ensilaina jopa 400 euroa ilman kuluja
Amanda Jaakola

Kun summa on valittu, täytä seuraavaksi lomakkeen täydentävät tiedot. Vivus pikalainaa voi hakea milloin vain, lainahakemuksia otetaan vastaan maanantaista sunnuntaihin ympäri vuorokauden.

Vivus.fi
Eevert Kekkonen

Jos et ole koskaan aikaisemmin lainannut Vivus.fi palvelusta, voit hakea lainaa heidän uutena asiakkaana ja näin ollen olet oikeutettu saamaan lainan ilman kuluja ja korkoja.

Mistä Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja? (2019)
Arja Soro

Ideana näissä lainoissa on kuitenkin toimia sisäänheittotuotteina, samaan tapaan kuin tappiolla myytävät tuotteet esim. ruokakaupoissa. Lainapalvelu jää tavallaan tappiolla tästä ilmaisesta lainasta, mutta koska toisen lainan hakeminen samasta paikasta on niin helppoa verrattuna uuden lainan hakuun uudesta paikasta, ovat he nähneet että ilmaisen pikavipin saaneet ottavat helposti uuden ja tällä kertaa maksullisen laina heiltä sitten myöhemmin.

Vivus
Olivia Lipponen

4finance Oy, eli Vivus.fi on mukana suuressa Suomen Asiakastieto Oy:n kulutusluottojen kyselyjärjestelmässä. Tämä järjestelmä on tarkoitettu tiedon välittämiseen eri lainapalveluiden välillä. Tiedot, joita palvelussa jaetaan liittyvät eri lainoihin ja niiden hoitoon, kuten esimerkiksi asiakkaan aikaisempien lainojen tarkistukseen. Näin luotonantajat näkevän, onko asiakas esimerkiksi seurannut lainavelvoitteita aikaisemmin, onko hänellä erääntynyttä lainaa tai mahdollisia maksuhäiriöitä. Tästä syystä myöskään hakemuksen yhteydessä ei kannata peitellä esimerkiksi avoinna olevia velkoja tai muita pakollisia maksuja, joita joudut hoitamaan nykyisessä tilanteessasi.

Vivus
Mikael Oiva

Vivus.fi on maailmanlaajuinen konserni, joka tarjoaa asiakkailleen halpoja lainoja. Se on pärjännyt sivustallamme erinomaisesti esimerkiksi 50 euron pikalainavertailussa ja myös 100 euron ja 200 euron pikalainavertailuissa. Yrityksellä on asiakkaita ympäri Eurooppaa, ja yli 750 000 lainanottajan positiiviset kokemukset ovat nostaneet Vivuksen yhdeksi Euroopan suosituimmista nettilainapalveluista. Vivus.fi pyrkii kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja kehittämään toimintaansa niiden perusteella. Nettilainojen suosio on jatkuvassa kasvussa. Nettilaina on helppo tapa lainata rahaa. Joskus rahantarve saattaa yllättää, ja silloin voidaan nopeasti ja kätevästi kääntyä Vivuksen puoleen. Vivus.fi mahdollistaa myös kulutustavaroiden rahoituksen tai tarvittaessa jopa keittiön remontin. Vivus.fi ei kysele lainanhakijalta rahan käyttötarkoitusta, kuten pankit saattavat tehdä. Kun lainaa haetaan Vivus.fin verkkosivuilta, ei myöskään tarvita vakuuksia tai takaajia. Lainan kokonaiskulut kerrotaan avoimesti jo lainahakemusta suunnitellessa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*