Voinko saada lainaa viikonloppuna?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Viikonloppulaina
Arja Soro

Luottotiedot ovat monenlaista tietoa henkilön maksukäyttäytymisestä. Luottotietoja kerää Suomessa esimerkiksi Suomen Asiakastieto, jonka kautta omia luottotietojaan saa tarkastaa maksutta kerran vuodessa. Näihin tietoihin tulee merkintä, jos jonkin lasku tai velka jää kokonaan tai pitkäksi aikaa maksamatta. Velan laiminlyönnin suuruudesta ja muutamista muista tekijöistä riippuen luottotietomerkintä pysyy tiedoissa kahdesta vuodesta pidempään, tosin pidempää merkintäaikaa voi lyhentää maksamalla ko. velan takaisin mahdollisimman nopeasti.

Pikavippi
Toivo Hänninen

Vertaile pikavippi huolellisesti ennen sen hakemista, koska silloin vältyt  kalliin pikavipin ottamiselta ja voit säästää huomattaviakin summia pikavipin koroissa ja kuluissa. Vaikka olisit hakemassa vain 100 euron lainaa, voi lainapalveluiden hinnoitteluissa olla suuriakin eroja.

Vertailemme yli 30 pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella
Kai Reijonen

Kauttamme voit hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa netissä – Ehdotamme sinulle edullisinta vaihtoehtoa haluamasi maksuajan puitteissa. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kanssa takaaksemme sinulle parhaan hinnan lainasummasta ja maksuajasta riippumatta. Tällä hetkellä voit hakea kauttamme pienempää lainaa 100 eurosta aina 3000 euroon saakka. Suurempia kulutusluottoja voi hakea aina 60 000 euroon saakka, mutta yli 10 000 euron lainahakemuksiin suosittelemme lisäämään yhteishakijan. Maksuaikaa saat lainoille yhdestä vuodesta kymmeneen vuotta. Kaikki luotonantajamme myöntävät lainat ilman vakuuksia tai takaajia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*